Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinde can sıkan durum!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde can sıkan durum!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinde can sıkan bir durum var.

Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Tülin Özen’in başrollerini paylaştığı dizinini 2. sezonuna Osman Sonant ve Ushan Çakır karakterleri de dahi olmuştu.

Her iki karakter de hikayeye renk katmakla kalmadı, yönünü de değiştirdi. Senaryonun daha dikkat çekici olması dizinin 2. sezondaki iddiasını da ortaya koymakta.

Meriç Acemi’nin elinden çıkan Ufak Tefek Cinayetler geçen sezon ilk 14 bölümü çok beğinilmiş ama sonraki bölümlerinde senaryo hataları nedeniyle eleştiriler gelmişti.

Dizinin bazı hayranlarının 1. sezonu zar zor tamamladığı ancak 2. sezonu izlemeyeceklerine yönelik sosyal medyaya düşen yorumları olmuştu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 35. ve son bölümünün reyting sonuçlarına bakıldığı zaman diziye yapılan takviye ve makyaja karşın geçen sezondan başlayan izleyici kaybının da bariz şekilde ortaya çıktığı gözlemleniyor.

AB grubunda başarılı bir gidişatı olan dizi, 6.33 reyting ile 4. olurken, tüm kişiler kategorisinde ise 3.85’lik reyting ile 9. olabildi.

AB için başarılı bir sonuç olsa bile tüm kişiler kategorisindeki düşüklük ciddi bir anlam taşıyor.

Dizinin tüm kategorilerden izleyici grubuna hitap etmekte zorlandığı, daha elit kesim olan AB grubunda çok iyi olduğu sonucu ortaya çıkıyor.

Arka Sokaklar, Yeni Gelin gibi diziler toplumun tüm kesimine hitap ederek ilerleyebilmekte. Ancak Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki bu elit havanın biraz dağılması, drama yönelik sahnelerin artması gerektiği de ortaya çıkıyor.

Tüm kişiler kategorisindeki bu düşüş hiç de hayra alamet değil. Dizinin yapımcısı ve kanalı da tüm kişilerde toparlanma için çaba harcamalı.