Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sert eleştirileri bile affettiren gelişme!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sert eleştirileri bile affettiren gelişme!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler, bir süre izleyiciler tarafından ciddi şekilde eleştirilmişti.

Dizinin artık tat vermediği, senaryonun ilerlemediği ve artık eskisi kadar izleyicinin dikkatini çekemediğine yönelik eleştiriler geçtiğimiz haftaya kadar yoğun şekilde devam etmişti.

Ancak son 1-2 bölümde bu eleştiriler iyice azaldı. Dizinin finaline doğru gidildiği tamin ediliyor. Zira hikaye yavaş yavaş netleşmeye, olaylar yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı.

İşte bu süreçte diziye en sert eleştirileri yönelten izleyicilerin bile dikkatini çeken zorlu sahneler oyunculara olan ilginin daha da artmasını sağladı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sert eleştirileri bile affettiren gelişme! 12

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin önceki akşam yayınlanan yeni bölümünde su altında gerçekleştirilen çekimler büyük ilgi gördü.

Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil gibi ünlü isimleri buluşturan dizide, oyuncuların bu zorlu sahnelerdeki özverisi çekimlerin arka planına bakılınca daha iyi anlaşılmakta.

İzleyiciler de dizideki bu üstün çabayı dikkate alarak eleştirilerini sosyal medyada azaltıp, övgü dolu sözler yazmaya başladılar.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sert eleştirileri bile affettiren gelişme! 13

Star TV’de yayınlanan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde ‘Oya’ karakterine hayat veren Gökçe Bahadır’ın kendini denizin serin sularına bıraktığı sahne çok konuşuldu.

Su altında gerçekleştirilen zorlu çekimlerde 5’i dalgıç 15 kişilik ekip görev aldı.

Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Tülin Özen, Bade İşçil, Selim Bayraktar ve Sezin Akbaşoğlulları’nın da yer aldığı sahne 6 saatte tamamlandı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sert eleştirileri bile affettiren gelişme! 14

İşte bu özveri izleyicinin diziye daha sıkı sarılmasına sebep oldu.

Tüm ekibi bu başarılı çalışmadan ötürü kutluyoruz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sert eleştirileri bile affettiren gelişme! 15

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sert eleştirileri bile affettiren gelişme! 12

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sert eleştirileri bile affettiren gelişme! 17