Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de ilginç gelişme! Fragmanı izleyenler şaşırdı!

Ufak Tefek Cinayetler’de ilginç gelişme! Fragmanı izleyenler şaşırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
STAR TV ‘nin Ufak Tefek Cinayetler dizisi, yeni bölümüyle şaşırtıcı gelişmelere sahne olacak!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Osman Sonant, Mert Fırat ve Bade İşçil’in oynadıkları dizinin 39. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Yeni tanıtımda Emre ve Pelin’in yakınlaştığı, Pelin’in bu durumu Arzu’ya itiraf ettiği, Burcu’nun da bu yakınlaşmadan haberi olduğu ve Arzu ile konuştuğu görülüyor.

İlişkiler sarmalının her geçen gün garipleştiği Ufak Tefek Cinayetler’de, Kerim’in de Oya’ya ilgisinin olduğu, Emre’nin sözlerine Kerim’in verdiği tepkiden anlaşılıyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de ilginç gelişme! Fragmanı izleyenler şaşırdı! 7

Bu arada Arzu’nun kızıl Nilay’ın bir takım gizli işler peşinde olduğu görülüyor.

Arzu’nun Edip’in katili olduğu ortaya çıktıktan sonra, Arzu’nun iç çatışmalarını görüyoruz. Emre ise Arzu’nun işlediği ilk cinayetin Edip olmadığını söylüyor.

Merve hala ortalıkta yok. Diziyi takip edenler, sosyal medyada fragmanı çok ilginç bulduklarını ve Ufak Tefek Cinayetler’in o ilk zamanlardaki esrarengiz hallerine döndüğünü yorumluyorlar.

İşte 39. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Arzu’nun Edip’in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var. Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık’ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde? Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır. Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.