Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ufuk Bayraktar sette şiddet uyguladığı iddiasına ilk kez yanıt verdi

Ufuk Bayraktar sette şiddet uyguladığı iddiasına ilk kez yanıt verdi

tarafından ker_def

Ufuk Bayraktar yeni projesi olan Dayı filmi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz’in canlandırdığı Ramiz Dayı’nın gençliğini oynayan oyuncu, müthiş performansı ile akıllara yazılmıştı. Dağ filmlerinde de sergilediği oyunculuk ile beğeni kazanan Ufuk Bayraktar, merakla beklenen projesi sırasında yaşanan olaylarla da gündemde yer alıyor.

Sinema TV Sendikası tarafından yapılan açıklamada, Dayı filminin Adana’daki çekimlerinde makyöz Alev Ünal Nayır ve kuaför Metin Tektaş’ın Ufuk Bayraktar tarafından fiziksel ve sözlü tacize uğradığı, tehdit edildikleri belirtilmişti.

Sendika hukuki olarak da konunun takipçisi olacağını duyurmuştu. Yönetmenliğini Uğur Bayraktar’ın başrolünü ise kardeşi Ufuk Bayraktar’ın üstlendiği ‘Dayı’ filminin setinde neler yaşandığı da merak konusu olmuştu.

Ufuk Bayraktar, basında çıkan haberlerden sonra instagram hesabından yaşananları kendi bakış açısından ifade etti ve şu sözleriyle dikkat çekti:

“Tanımadığı halde benim kızıma el, kol şakası yaptığını gördüğüm kişiyi uyardım. Bu konuda hassas olduğumu, bir daha kesinlikle yapmaması gerektiğini söyledim. O adamın şefi olan hanımefendi de setin ortasında 5 dakika sonra gelip, bana ailemin ve çocuklarımın yanında hakaret etmeye kalktığı için cevap verdim. Babalık duygumdan dolayı sert cevap vermiş olabilirim, beyefendi ile alakalı hiçbir durum yoktur. Sadece kızıma olan aşırı hassasiyetimle alakalı bir durumdur. Saygılarımla, Ufuk Bayraktar…”

Ufuk Bayraktar sette şiddet uyguladığı iddiasına ilk kez yanıt verdi 7