Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi öyle bir ülkeye satıldı ki, şaşıracaksınız!

Kadın dizisi öyle bir ülkeye satıldı ki, şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de büyük başarı kazanan Japon orijinalinden uyarlanan Kadın dizisi 3 sezon boyunca Salı akşamlarının en iyi yapımlarından birisiydi. Şubat ayında final yapan dizinin yurt dışı başarıları devam ediyor. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu ve Şerif Erol gibi önemli isimler dizinin kadrosunda yer almıştı.

En son İspanya’da ulusal kanalda ve prime time olarak adlandırılan televizyon izleyicisinin yoğun olarak ekranda olduğu bir zaman diliminde yayınlanan Kadın, elde ettiği reyting başarısı ile göğsümüzü kabartmıştı.

Calinos Entertainment tarafından yurt dışında dağıtımı gerçekleştirilmekte olan Kadın dizisi, iki ülkeye daha satıldı… Bu ülkelerden birisi Macaristan… Diğeri ise oldukça şaşırtıcı bir şekilde Vietnam…

Güney Asya ülkeleri arasında bulunan Vietnam’ı Amerikan filmlerinden ve bir miktar da belgesellerden tanıyan Türk izleyicisi için kültürü ve gelenekleriyle çok farklı bir ülke burası… Türk kültürünün yansımalarını taşıyan Kadın dizisinin Vietnam’da VTV kanalında yayınlayacak olması son derece önemli bir başarı. Dizi bu ülkede 15 Ağustos’ta izleyicilerle buluşacak.

Macaristan’da Kadın dizisi hafta içi her gün 15:55’te RTL Klub kanalında izleyici ile buluşacak.