Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Aslan, Yargı’nın senaristi eşi Sema Ergenekon’dan çok dertli!

Uğur Aslan, Yargı’nın senaristi eşi Sema Ergenekon’dan çok dertli!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan, son yılların en beğenilen projelerinden biri olan Yargı, sürükleyici senaryosu ve yer alan oyuncuların performansıyla bir süredir reytingin zirvesinde ve elden bırakacak gibi de görünmüyor.

Dizideki performansı ile konuşulan ve hikayenin yazarının eşi olmasıyla da gururlanan Uğur Aslan çok başarılı bir çıkış yaptı. Rol arkadaşı Hüseyin Avni Danyal ile Başak Daşman’ın birlikte sahnelediği tiyatro oyununu izlemeye giden başarılı oyuncu, oyun çıkışında muhabirlerin sorularını cevapladı.

Yargı’nın retinglerde zirveye oturduğu ve bu durumu hakkında yorumu sorulduğunda, “Çok sıkı bir senaryomuz var. Her zaman her yerde söylüyorum, bizim işin başı senaryo. Dolayısıyla oradaki iyi hikaye örgüsü, iyi doku, iyi bir reji, iyi oyunculuklar hepsi bir araya geldiğinde ve doğru çalıştığında böyle izlenmeye değer bir iş çıkıyor. Merak unsuru da yüksek olduğu için çok fazla konuşuluyor. Ne oldu, ne olacak, nasıl değişecek? “ açıklamasında bulundu.

Uğur Aslan, Yargı’nın senaristi eşi Sema Ergenekon’dan çok dertli! 7

Ayrıca son bölümde Ceylin’i eli kanlı bir şekilde tutukladığına da değinen Uğur Aslan, “Biz de neden tutukladığımızı bilmiyoruz.” diyerek senaryonun kendilerine de ekipçe her bölümde sürprizler yaptığına dikkat çekti.

Senaryo ile ilgili eşi Sema Ergenekon’dan tüyo alıp almadığına yönelik gelen sorulara ise “Yok, hiç öyle bir torpilim yok“ açıklamasında bulundu. Eşi olduğu için sanılanın aksine bir torpili olmadığını, sadece bir defasında çok yorulduğu bir dönemde “az sahne” istediğini, “mümkün mü böyle bir şey” dediğini de ifade eden oyuncu, “Ben seni mi yazıyorum, Eren’i yazıyorum. Bana bir daha böyle taleplerle gelme” cevabını aldıktan sonra bir daha böyle bir talepte bulunmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, gazetecilerin, “Evlilikte de bu kadar baskın mı?” sorusuna “Baskın tabi. Kılıbık mıyım bilmiyorum ama içine dönük biriyim. Kendisini kırmamak için genelde alttan alırım.” yanıtını verdi.