Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizinin reytingleri hem olumlu hem olumsuz

Kasaba Doktoru dizinin reytingleri hem olumlu hem olumsuz

tarafından ker_def

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 29 Nisan Cuma akşamı dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören ‘Kasaba Doktoru’, dördüncü bölümüyle de AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde cuma gününün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Bu iki kategoride günü üçüncülükle tamamlayan dizi, tüm kişiler kategorisinde ise beşincilik elde etti.

#GeçmişinSırrı etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alan dizinin etkili hikayesi izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Ancak TRT1’in beklediği yüksek reytingler ne yazık ki, şu ana kadar gelmedi. İlk 4 bölüm sonunda dizinin kemik bir izleyici kitlesi elde ettiğini ama bunun henüz yerli olmadığını söylemek lazım… Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 6 Mayıs Cuma günü beşinci bölümü izleyicilerle buluşacak.

Şimdiye kadar Ortalama oranların biraz üzerinde gerçekleşen reytingler, Kasaba Doktoru gibi TRT1’nin büyük bir iddia ile ekrana getirdiği dizi için çok da yeterli gözükmüyor. Ancak Aziz, Kaderimin Oyunu, Arka Sokaklar, Yalnız Kurt gibi dizilerin de büyük izleyici kaybı yaşadığı düşünülür ise Kasaba Doktoru dizisi ayakta kalmayı başarıyor.

TRT1’in büyük umutlar bağladığı dizinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle re reytingler noktasında net bir görüş ortaya çıkmamıştı. Bundan sonraki bölümler gelecek adına daha çok fikir verecektir. Bu nedenle de 6 Mayıs’taki beşinci bölümün reyting sonuçları önemli bir mesaj verecek.

‘Kasaba Doktoru’nun dördüncü bölümünde Ömer yıllardır aradığı Kemal Demir’in, yıldızının hiç barışmadığı Hakan Hoca olduğunu öğrenince ilk iş Özel Gümüşok Hastanesi’nden gelen teklifi reddetti. Bu kararın ardından Ömer görevinin başına dönünce tüm hastane ekibi tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Karşısında Ömer’i gören Leyla bu durumdan ne kadar mutlu olsa da belli etmemeye çalıştı.

Hakan Hoca bir yandan hastaneyle ilgilenirken bir yandan Erol Gümüşok’un ameliyatının planlarını yapmaya başladı. Yalçın’ın bu ameliyatı Hakan Hoca’ya bırakmaya hiç niyeti yoktu. Tüm planlarını devreye sokan Yalçın, Ömer’in kararıyla şok yaşadı.

Yalçın, Ömer’i ikna etmek için bu kez de Murat ve Berk’i Uluçınar Hastanesi’ne gönderdi. İkilinin yanında giden Bülent, Hakan’la yüzleşmek zorunda kaldı. Yalçın’ın tüm baskılarına rağmen geri adım atmayan Hakan, adeta meydan okudu.

Her şeyin yoluna girdiğini düşünen ve Leyla ile kavuşmayı bekleyen Ömer’i ise kötü bir sürpriz bekliyordu. Berk’in bir anda gelip Leyla’ya aşkını itiraf etmesine şahit olan Ömer, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

‘Kasaba Doktoru’ her cuma yeni bölümüyle TRT 1’de…