Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Öztürk dizi dışında reklam çalışmalarıyla da gündemde!

Engin Öztürk dizi dışında reklam çalışmalarıyla da gündemde!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Engin Öztürk, tv8 ekranında yayınlanmakta olan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide başrolde yer alıyor. Oyuncu; İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker ile başrolü paylaşıyor.

Engin Öztürk, bu hikayede Sadun karakteri ile yer alırken, başrolün hakkını veren performansıyla da hayranlarının beğenisini kazandı. Oyuncu aynı zamanda reklam işbirliklerine de devam ediyor.

Önceki yıldan bu yana giyim markası Nautica’nın yüzü olan oyuncu, işbirliğine devam ediyor. Firmanın ilkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunu sunan oyuncu, karizmasıyla dikkatleri çekti.

İş birliğinin üçüncü sezonunda markanın global tutkusu olan doğa yine başrolde yer aldı ve Engin Öztürk de, Ege kıyılarının eşsiz atmosferinde gerçekleşen kampanya çekiminde şıklığıyla göz doldurdu.

Engin Öztürk dizi dışında reklam çalışmalarıyla da gündemde! 7

Kampanya karelerine eşlik eden Akyaka ve Göcek’in eşsiz doğası, kampanyanın “Doğaya Dönüş: Tarzını Yeniden Keşfet!” mesajını güçlendiriyor. Sofistike, entelektüel ve maceraperest Nautica ile, oyuncu Engin Öztürk’ün iş birliklerinin üçüncü sezonunda kendini ifade etmekten çekinmeyen moda tutkunlarını konfor ve daha fazla renk bekliyor.

Sezonun ruhunu yansıtan, son derece çarpıcı parçalar ve hareket kabiliyeti sağlayan teknik kumaşlarla, doğada bulunan renklerden oluşturulmuş ürünler, Engin Öztürk’e çok yakıştı.