Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş atv dizisinden ayrılıp Fox TV dizisine mi başlayacak?

Uğur Güneş atv dizisinden ayrılıp Fox TV dizisine mi başlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinin başrolünde yer alan isimlerden Vahide Perçin, geçtiğimiz ay diziye veda etmişti. Hünkar karakterinin ayrılmasından sonra bir şok da Uğur Güneş’ten geldi… Dizinin 3. sezonunun başlarında art arda başrol oyuncuları yapımdan ayrılıyor…

Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş, 2,5 yıldır Adana’da yoğun bir çaba ile çekilmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin en önemli karakterlerinden Yılmaz’a hayat veriyordu. Oyuncunun yapımdan ayrılmak istediğine yönelik söylentiler doğru çıktı.

Hünkar karakterinden sonra şimdi de Yılmaz’a veda vakti geldi… Uğur Güneş’in çekimleri bir kaç hafta önden giden Bir Zamanlar Çukurova’da tüm sahnelerini tamamladığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, oyuncu Adana’dan da ayrıldı.

Ancak gündeminde yeni bir dizi var. Fox TV için hazırlıkları süren bir yapım dikkat çekiyordu. Kanunsuz Topraklar isimli diziden Uğur Güneş’e bir teklif olduğu bilgisi ortaya çıktı.

Güneş, bu dizi için görüşmelerini sürdürüyor. Gold Film imzalı yapımda yer alacak mı, henüz net değil ancak teklifi kabul eder ise önümüzdeki dönemde Fox TV ekranında izleyicileri ile farklı bir karakterde buluşacak.