Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın başrolü ayrılıyor, büyük sorun da bitiyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın başrolü ayrılıyor, büyük sorun da bitiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimlerine devam edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş ile ilgili iddialar doğru çıktı.Ünlü oyuncunun yapıma veda edeceği söyleniyordu.

Uğur Güneş’in sette bazı rahatsızlıkları olduğu yönünde haberler de daha önceden basında yer almıştı. Yılmaz karakteri ise dizide iyice izleyicilerden tepki görmeye başlamış ve varlığı da sorgulanmaktaydı. Adana’dan gelen haberler Uğur Güneş’in diziden ayrılacağını doğruluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Güneş, çekimlerini tamamladı ve Adana’dan ayrıldı. Yılmaz karakterinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacak vedasının nasıl gerçekleşeceği de merakla bekleniyor. Uğur Güneş’in ayrılığının ardından dizideki senaryo sıkıntısı da bitmiş olacak. Züleyha ve Yılmaz arasında gelgitli olan ilişki, izleyiciler açısından artık bir sorun teşkil ediyordu.

Senaristlerin bir Yılmaz ile bir Demir ile birlikte yoluna devam edeceği yönünde mesajlar vermesi sonrasında akıllar karışmış ve Züleyha karakterinin bu çelişkileri sosyal medyada da tepkilere neden olmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolü ayrılıyor, büyük sorun da bitiyor! 5

Yılmaz karakterinin diziden ayrılmasından sonra Züleyha, yeni Hünkar olarak yapımda daha etkili bir şekilde öne çıkacaktır. Bir de diziye Hande Soral’ın Ümit karakteri ile katılacak olması, hikayenin de farklılaşacağına yönelik önemli bir mesaj olarak dikkat çekiyor.