Ana sayfa Sosyal Medya Kağıt Ev’in Cemre’si dehşet davranışlarıyla Kuzuların Sessizliği filmini aratmıyor!

Kağıt Ev’in Cemre’si dehşet davranışlarıyla Kuzuların Sessizliği filmini aratmıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugünlerde herkes Kağıt Ev dizisinde Fırtına ailesinin küçük kızı Cemre’yi canlandıran Helin Kandemir’in başarılı oyunculuğunu konuşuyor. Helin Kandemir’in dün akşam yayınlanan bölümde zirveye ulaşan oyunculuğu sayesinde Cemre karakteri izleyicilerin kanını dondurdu.

Dizinin dün akşam yayınlanan 4. bölümünde İnci’nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikleli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar. Oysa yaptıkları her hamle ile baş edilmesi imkansız çıkmazlara düşerler. Azra, programında bulduğu sürpriz konukla okların Mert’in üzerine çevrilmesine neden olur.

Azra’nın programına konuk olarak çıkan Cemre, İnci hakkında duygusal bir konuşma yapar. Konuşma esnasında Cemre, ekranlarda bambaşka bir karakteri oynar. Programı izleyen Cihan ve Aylin, kızlarının yalancılığı karşısında kanları donar.

Dün akşamki bölümün kan donduran sahnesi ise hiç kuşkusuz Cemre ve doktorun sahnesiydi. Cihan ve Aylin, kızlarındaki problemi anlamak amacıyla Cemre’yi bir doktora götürür. Ancak Cemre tıpkı soğukkanlı bir katil gibi doktoru da ters köşeye yatırır. Doktor, Cemre’de gördükleri karşısında şaşkına döner.

Şimdi en çok merak edilen Cemre’nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacağı…

Dizinin en dikkat çeken ismi Cemre karakterini canlandıran Helin. 17 yaşındaki oyuncu öylesine başarılı bir performans sergiliyor ki izleyenlerin gözleri açık kalıyor. 2017 yılında rol aldığı İsimsizler dizisiyle oyunculuğa başlayan Helin Kandemir bugüne kadar Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol aldı.

Kağıt Ev dizisinde dengesiz ve tehlikeli bir karakteri canlandıran Helin Kandemir sosyal medyada aldığı övgülerle dikkat çekiyor.

Dün akşam yayınlanan bölümde Cemre’nin soğukkanlı bir katil gibi davranışı karşısında bazı izleyicilerin tepkileri şöyle oldu:

Kağıt Ev'in Cemre'si dehşet davranışlarıyla Kuzuların Sessizliği filmini aratmıyor! 8

Kağıt Ev'in Cemre'si dehşet davranışlarıyla Kuzuların Sessizliği filmini aratmıyor! 9