Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş, büyük korkusuna rağmen dizi için bunu da yaptı!

Uğur Güneş, büyük korkusuna rağmen dizi için bunu da yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uğur Güneş, 3 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisi macerasından sonra yeni bir yapım ile hayranlarının karşısına çıktı. Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakteri ile izlediğimiz oyuncu, Esra Bilgiç ile birlikte başrolde yer alıyor.

Uğur Güneş, 1939 yılına izleyicileri götürdüklerini ve bu yıllara giden ilk dizi olduklarını ifade etti. 4 aylık bir çalışmanın ardından ilk bölümün yayınlanan dizinin çekimlerinin çok zor geçtiği de oyuncuların açıklamaları ile ortaya çıktı.

Uğur Güneş, özellikle maden sahnelerinin kendisi için çok zor olduğunu anlattı. Dizi ekibi ilk bölüm çekimleri için Zonguldak’a giderek 2 hafta boyunca kömür madeninde çekim yapmak durumunda kalmıştı. Bu sahnelerin Uğur Güneş’i çok zorladığı ortaya çıktı.

Klostrofobi yani kapalı alan korkusu olan Uğur Güneş, rol gereği 2 hafta süren maden çekimlerini güçlükle tamamladı. Oyuncu, açıklamasında şunları söyledi:

Uğur Güneş, büyük korkusuna rağmen dizi için bunu da yaptı! 7

“Ekip olarak çok zorlandık. Ben ilk defa madene girdim. Zaten benim klostrofobim var. Orada 2 hafta zaman geçirdik. Çok zor sahneler çektik. Klişedir bu ama biz gerçekten çok zor sahneler çektik. Soğukta özellikle benim için ıslanmak çok zordu. Orası çok soğuk bir yer çünkü.”

Dönem işlerinde oynamayı çok sevdiğini dile getiren oyuncu, bu tür yapımların atmosferinin kendisini çektiğini söyledi. Oyuncu, “Çok seviyorum atmosferi, kostümleri, arabaları, aksesuarları. Çünkü çok çabuk senaryonun içine giriyorum. Diğer günümüz işlerinde çok sıkılırım. O yüzden kostümü giydiğim zaman atmosferin içine alıyor beni o kostümler. Daha çok kendimi karakter olarak gösterebiliyorum” diye konuştu.