Ana sayfa Dizi Haberleri Fragman kafaları karıştırmıştı! Hekimoğlu dizisinin final tarihi belli oldu!

Fragman kafaları karıştırmıştı! Hekimoğlu dizisinin final tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisi, izleyenlerin ve pek çok tv yazarının da hikayesi ve oyunculuklarıyla büyük beğenisini toplayan bir yapım. Ancak ekranda ne yazık ki beklenen ilgiyi göremiyor! Dizinin final yapacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı.

İzleyici, böylesi bir kadro ve oyunculuklarla birlikte her hafta maceralı bir hikayenin anlatıldığı diziden vazgeçmek istemedi. Hatta bir süre dijitalde devam etmesi yönünde sosyal medyadan mesajlar bile gönderildi ısrarla.

Fakat dizinin kadrosu daha final yapmadan dağıldı! Oyuncuların başka dizilerde ortaya çıkmaya veya anlaşmalar yaptığının öğrenilmesi ile birlikte bu hayal de son buldu!

Fragman kafaları karıştırmıştı! Hekimoğlu dizisinin final tarihi belli oldu! 7

Son bölümün 18 Mayıs Salı günü ekrana gelecek olan 50. bölüm olması bekleniyordu. Fakat 50. bölüm fragmanının yayınlanması ve ‘final’ ibaresinin bulunmaması ile birlikte kafalar da karışmıştı!

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan diziye geçtiğimiz hafta Aytaç Şaşmaz ve Dalma Colbay veda etmişti. Böylece 50. bölümle final yapılacağı da tahminleri arttırmıştı.

Görünen o ki kanal diziyi bir bölüm daha uzatma kararı aldı! Gazeteci Birsen Altuntaş, OJO Pictures imzalı dizinin son iki bölümünün kaldığını ve 51. bölümde final yapacağını twitter hesabından duyurdu.

Dizinin bitmesini istemeyenler final için üzülse de bir bölüm daha izleme fırsatını bulan izleyici, bu duruma hayli sevinecek…

İşte Hekimoğlu dizisinin 18 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 50. bölüm fragmanı: