Ana sayfa Sosyal Medya Ulaş Tuna Astepe, Barbaroslar dizisinde üzerine koyarak ilerliyor!

Ulaş Tuna Astepe, Barbaroslar dizisinde üzerine koyarak ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in Barbaroslar dizisi patlama yapması beklenen bir dizi olarak başladı ama ilk sezonda bunu gerçekleştiremedi. Birçok dizi hayranı Diriliş Ertuğrul’un da ilk sezonunda sıkıntılı bir süreç yaşandığını hatırlatıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ikinci sezonda çok daha etkili olacağını ve patlama yapacağını düşünen birçok dizi hayranı var. Bunun nedeni ise ilk sezonda görülen aksaklıkların kısa sürede telafi edilmesi ve hikayenin süreç içinde değişim geçirerek kendini yenileyebilmesi olarak gösteriliyor.

Özellikle başrolde yer alan Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe de çok başarılı performanslar ortaya koyuyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Tahir karakteri ile çok dikkat çeken Ulaş Tuna Astepe, hayranlarını mest eden bir performans ortaya çıkarttı.

1988 yılında İzmit’te dünyaya gelen genç oyuncu, Hızır Reis karakteri ile hikayenin en dikkat çeken ismi konumunda… Mütevaziliği ile de hayranlarının çok sevdiği oyuncu, yeteneklerini sergilediği Barbaroslar dizisinde üzerine koyarak ilerliyor.

Ulaş Tuna Astepe, Barbaroslar dizisinde üzerine koyarak ilerliyor! 7

Birçok dizi hayranı, onun performansından memnun olduğunu ve her geçen bölümde rolünü daha çok içselleştirdiğini düşünüyor.

Barbaroslar dizisi bir ara reytingleri düşerek herkesi endişelendirmişti. Ancak 20. bölümde çok iyi bir çıkış sergileyen dizinin sadık izleyici kitlesi bulunuyor. Her bölümü sinema tadında olduğunu düşünen birçok izleyici, oyuncuların fiziksel olarak da ne kadar yoğun bir emek sergilediğinin farkında…

Dizinin daha fazla izlenmeyi ve daha geniş kitlelere ulaşmayı hak ettiğini düşününler, projenin devam etmesi gerektiğini ve ikinci sezonda da yeniliklerle birlikte patlama yapabileceğini düşünüyor.

İşte 24 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 21. yeni bölümden ilk fragman: