Ana sayfa Dizi Haberleri Çıkmaza doğru adım adım! Kardeşlerim dizisinde dert hep aynı, sonuç hep aynı!

Çıkmaza doğru adım adım! Kardeşlerim dizisinde dert hep aynı, sonuç hep aynı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv’de izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşuyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler elde ederek çift haneli oranları bazen elde edebilen dizi, Gönül Dağı’nın ardından en çok izlenen ikinci yapım konumunu koruyor.

Tecrübeli isimler; Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Simge Selçuk gibi isimler hikayede önemli karakterlere hayat veriyor. Bu tecrübeli oyuncuların yanında ise deneyim biriktiren genç oyuncular bulunuyor.

Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Gözde Türker, Lizge Cömert, Recep Usta, Melis Minkari, Berk Ali Çatal gibi genç oyuncular da dizi sayesinde yeteneklerini sergileme fırsatı elde etmiş durumda.

Tecrübeli isimler ile genç oyuncuları buluşturan Kardeşlerim dizisi sert bir dram yapımı. Etkili sahneleri ile herkesi derinden yaralayan Kardeşlerim, annesiz ve babasız kalmanın ne kadar zor bir durum olduğunu da gözler önüne seriyor.

Çıkmaza doğru adım adım! Kardeşlerim dizisinde dert hep aynı, sonuç hep aynı! 7

Dizi hem umutsuzluğa vurgu yapıyor hem de umudun her zaman var olduğu gerçeği üzerinden hareket ediyor. Ancak dizideki olaylar ve döngüler bir türlü değişmiyor. Bazı karakterlerin başı beladan hiç kurtulmuyor, aşkın da zaman zaman öne çıktığı dizide, ayrılıklar da hiç bitmiyor.

İşte bu durumların sürekli tekrarlanması ve bir çıkmaza doğru hikayenin sürüklenmesi izleyicileri kaygılandırmaya başladı. Şimdiye kadar 40 bölümü yayınlanan dizinin 26 Şubat akşamı 41. yeni bölümünü izleyebilirsiniz.

Dizinin sürekli sorunlarla ve birbirini takip eden benzer durumlar ile ilerlemesi izleyicileri sıkmaya başladı. Birçok dizi hayranı bu durumdan şikayet etmeye başladı. “Canım sıkılıyor, güzel şeyler de olsun artık, hep bir dert içindeyiz” diye mesaj bırakan dizinin hayranları, hikayenin hep aynı döngüde devam etmesinden rahatsız.

Bir bölümde kaza olmadan, hastane sahnesi olmadan, kavga olmayan ve dertlerin de geri planda kaldığı sahneler isteyen Kardeşlerim dizi hayranları, tek bir bölüm bile farklılık sergilense bundan bile memnun olacaklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Kardeşlerim dizisinin senaryo grubu bu eleştirileri mutlaka takip ediyordur. Bakalım dizide daha mutlu ve daha umut dolu sahneler de görebilecek miyiz?