Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin eski haline dönmesini bekleyenler için 41. bölüm sınav niteliğinde olacak!

Yalı Çapkını dizisinin eski haline dönmesini bekleyenler için 41. bölüm sınav niteliğinde olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan ve sezonun yine çok iyi reytingler elde ederek yoluna deva eden Yalı Çapkını dizisinde, izleyicilerin senaryo isyanı da bitmek bilmiyor.

İlk bölümden bu yana hikayeyi takip edenler, ikinci sezonda değişen senaryo sonrasında büyük eleştiriler yaptı. Bu eleştirilerin temel nedeni de ilk sezondaki karakterlerin bir anda değişmesi ve geçmişteki hallerini göre de farklı kişilikler olarak ortaya konulması oldu.

İzleyiciler, yeni senaryo ekibini eleştirirken, “Acaba ilk sezonu izlediler mi” diyerek alaycı yorumlar da paylaştı. Zira ilk sezondakine göre karakterlerin bir anda farklılaşmaya başlaması izleyicileri hikayeden koparmaya başladı.

İşte böyle bir eleştiri ortamında Yalı Çapkını dizisinin eski haline dönmesi için sosyal medyada büyük bir kampanya başlatıldı. Eski senaryo ekibinin yeniden işi ele alması ve diziyi Seyran ile Ferit’in hikayesi üzerine kurması yönünde büyük baskı başladı.

Cuma akşamı yayınlanacak olan 41. bölümden fragmanlar yayınlanmaya başlayınca da dizinin eskiye dönebileceğine yönelik bazı işaretler gözüktü.

13 Ekim Cuma akşamını merakla bekleyen Yalı Çapkını dizisi hayranları, dizinin eski halini çok özlediklerini ve saçmalıklardan vazgeçilmesi gerektiğini belirten çok sayıda yorum paylaşıyor.

Sosyal medya ortamında da dizinin senaryosuna yönelik tepkilerin yapım ekibini ciddi şekilde düşündürdüğü, bir çare arandığına yönelik iddialar ortalıkta dolaşıyor. Dizinin senaryo grubunun başına yeniden Mehmet Barış Güngör’ün getirildiği yolunda çeşitli dedikodular da sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor.

Seyran ile Ferit’in elektriğinin geri gelmesini isteyen dizi hayranları, dizinin ilk sezonki dokusuna kavuşmasını sabırsızlıkla bekliyor.