Ana sayfa Dizi Haberleri Umay gerçekten tam bir yılan çıktı! Kardeş Çocukları dizisinde yalan üstüne yalan!

Umay gerçekten tam bir yılan çıktı! Kardeş Çocukları dizisinde yalan üstüne yalan!

tarafından zk zk

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları Kardeş Çocukları dizisinin 6. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 3 Mart Pazar akşamı ekranda olacak.

Umay’ın Hayat’a uydurduğu yalanı, Ümran da taşımak zorunda kalacak. Umay, Yıldırım’a aşık olduğu ve ablasının onu elinden çaldığı yalanıyla Hayat’ı perişan edecek. Hayat, bu yalandan sonra annesine daha çok cephe alırken, Ümran ona gerçeği söyleyemeyecek. Umay, bu yalanı sürdürmesi için Ümran’a baskı yaparken “Yıkıcı bir gerçek, en kötü yalandan daha fazla zarar verir” diyerek gerçeğin öne çıkmasını engelleyecek.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Hayal ve Hayat, Volkan yüzünden karşı karşıya geliyor.

Ümran ve Yıldırım, yıllar sonra geçmişin hesaplaşmasına dalarken, Umay Hayat’a geçmişle ilgili bambaşka bir hikaye anlatır. Umay’ın tuzağına düşen Hayat, annesiyle ilgili yeni bir hayal kırıklığının pençesinde, bir kez daha dağılır. İki kız kardeşin gerçek hikayesine kulak misafiri olan Volkan ise öğrendiklerinin ağırlığıyla büyük bir karar vermek üzeredir.

Umay gerçekten tam bir yılan çıktı! Kardeş Çocukları dizisinde yalan üstüne yalan! 7

Diğer yanda, Volkan ve Hayat arasındaki çekim giderek gözle görülür hale gelirken, Hayal ve Hayat ilk kez Volkan yüzünden karşı karşıya gelir. Ümran’la arasındaki duvarları yıkmaya kararlı olan Yıldırım’ın attığı beklenmedik adım ise, düşman kardeşler için yepyeni bir dönemi başlatır. Öte yandan, Ümran’a olan hastalıklı sevgisiyle kıvranan Cemal, hızla Umay’ın kontrolünden çıkar. İki kardeş de büyük tehlike altındadır. Yıldırım’ın ailesinin Amerika’dan dönmesi ise, sadece Ümran ve Umay için değil, Hayal ve Hayat için de sarsıcı sonuçlara gebedir.