Ana sayfa Dizi Haberleri Umay itiraf etti ama bu işte bir iş var! Kardeş Çocukları 15. bölümde sürpriz gelişme!

Umay itiraf etti ama bu işte bir iş var! Kardeş Çocukları 15. bölümde sürpriz gelişme!

tarafından zk zk

Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünde oynadıkları Kardeş Çocukları dizisinin dün akşam 15. bölümü ekrana geldi.

Televizyongazetesi/Detay – Yıldırım, Ümran ve Umay’ın tüm engellemelerine karşın çocuğunun peşine düştü. Yıllar önce Umay’ın bebeğini aldırmak için gittiği kadını buldu. Kadın, onun son anda vazgeçtiğini anlatınca, Yıldırım, bebeğin yaşadığına iyice emin olmaya başladı. Ancak küçük bir oyun oynayarak Umay’ın kadının evine gelmesini sağladı ve onu bekledi. Umay, kadına para teklif edip Yıldırım’a çocuğu aldırdığını söylemesini istedi.

Tam o sırada odadan çıkan Yıldırım, Umay’ı fena yakaladı. Yıldırım’ı görünce şok olan Umay, hemen evden kaçtı. Ancak Yıldırım, kendi evinin önünde onu yakaladı ve bebeğe ne olduğunu sordu. Umay, onu başka birine verdiği şeklinde bir sürü yalan uydurmaya ve çocuğun hayatına bir anda girmesinin doğru olmadığına inandırmaya çalıştı.

Umay itiraf etti ama bu işte bir iş var! Kardeş Çocukları 15. bölümde sürpriz gelişme! 7

Ancak Yıldırım, olayların izini sürüp geldiği noktadan sonra Umay’a inanmadı. “Bana bir umut ver” diyerek bir yerden başlaması ve onu araması gerektiğini anlattı.

Umay, iyice köşeye sıkışınca bir anda “Onu Ümran’a verdim” diyerek itiraf etti! 15. bölümün final sahnesinde yaşanan bu itirafın ardından Yıldırım, Hayat’ın kendi kızı olduğunu anlayacak mı merak konusu. Ancak Umay ve Ümran’ın yeni bir planla hedef şaşırtabileceği de tahminler arasında.

Olayların bu kadar hızlı çözülmesinin ardından hikayenin nasıl devam edeceğini düşünen izleyiciler, Yıldırım’ın, Hayat’ın kendi kızı olduğunu bir süre daha anlamayacağını tahmin ediyor.

Yıldırım’ın ısrarla yaptığı takip sonucu bu noktaya geldikten sonra hala Hayat ile ilgili gerçeğe ulaşamaması ihtimali ise sosyal medyada konuşulmakta. İzleyiciler, bu gerçeğin artık ortaya çıkması gerektiği görüşünde.

İşte Umay ve Yıldırım’ın o konuşması:

Kardeş Çocukları 15. Bölüm Özet:

Ümran’ın Cemal’i vurmasıyla birlikte kız kardeşler için bir dönem kapanır ve yeni sınavlarla dolu bir dönem başlar. Çocuğunun doğduğundan artık emin olan Yıldırım’ın Ümran’la da Umay’la da yüzleşmesi hepsi için yıkıcı olur.
Umay, adım adım köşeye sıkışırken Ümran artık onun yalanlarını taşımakta zorlanmaktadır. Yalanlar ve gerçekler arasında sıkışıp kalan Ümran hiç beklemediği bir tehditle burun buruna gelirken, Hayat annesinin kendisinden bir şeyler gizlediğinin farkındadır.
Diğer yanda, Hayal’in Reşat ve Cansel’i yakalaması Umay ve Reşat arasındaki son köprüyü de yıkar. Reşat ve Umay arasındaki savaş giderek çirkinleşirken, Umay hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Ancak Yıldırım’ın çocuğunu bulmak için attığı sürpriz adım, tüm planları alt üst etmek üzeredir.