Ana sayfa Sosyal Medya Ümit Kantarcılar’dan kadına şiddet temalı dizilere ince eleştiri!

Ümit Kantarcılar’dan kadına şiddet temalı dizilere ince eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kazara Aşk isimli Star TV dizisi yaz döneminde başladı. Sude Güler ile birlikte Ümit Kantarcılar başrolde yer aldı. Hikayesi bir hayli komik olmasına ve iyi bir oyuncu kadrosunun buluşmasına rağmen dizi düşük reytingler aldı.

Star TV’nin sadece 13 bölüm ekranda tuttuğu dizi önceki ay final yaparak ömrünü tamamladı. Ümit Kantarcılar ise şu sıralarda dinleniyor ve yeni projeleri bekliyor. Oyuncu geçtiğimiz gün bir arkadaşı ile görüntülendi ve soruları yanıtladı.

Ümit Kantarcılar, “Dizi yeni bitti. Yeni sezon başlıyor. Yenisi gelene kadar vaktimizi güzel değerlendiriyoruz, güzel güzel bekliyoruz” diye konuştu. Oyuncu, son dönemde dizilerde kadına şiddet temasının arttığına yönelik bir soru üzerine düşüncesini aktardı.

Ümit Kantarcılar, “Kimse ibret verici şeylerde oynamak istemez. Fakat bunların da doğru şekilde işlenip, doğru şekilde sunulması gerekiyor. Bunların hepimiz farkındayız ama sektör olarak bir tavır, duruş sergileyebileceğimizi düşünüyorum. Zamanla bunun için bir refleks geliştirmeyi bekliyorum” açıklamasını yaptı.

Yeni sezon için güzel bir rol arayışında olduğunu belirten oyuncu, içine sinen bir iş olur ise yeniden setlere dönüş yapacağını söyledi.