Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü çift resmen boşandı!.. Selen Görgüzel, Hamdi Alkan’a teşekkür etti!..

Ünlü çift resmen boşandı!.. Selen Görgüzel, Hamdi Alkan’a teşekkür etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2014 yılında evlenen ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı eşi Selen Görgüzel Alkan’ın ayrılık kararı aldığı iddiası geçtiğimiz hafta magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ünlü çiftin boşanmak için yasal işlemlere başladığı iddiası doğru çıktı. Selen Görgüzel Alkan ve Hamdi Alkan çifti  9 yıllık evliliklerini noktaladı. Çift, anlaşmalı olarak boşandı.

Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak boşanan Alkan ve Görgüzel, birbirlerinden hiçbir şey talep etmedi. Selen Görgüzel, Alkan ile yaşadığı Zekeriyaköy’deki evlerinden taşınarak Etiler’e yerleşmişti.

Ünlü çift resmen boşandı!.. Selen Görgüzel, Hamdi Alkan'a teşekkür etti!.. 7

Mahkeme sonrası Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından, “9 yıl beraber ağlayıp, beraber güldük… Aynı havayı soluduk. Çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik.

Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız…

Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkürler Hamdi Alkan…  Başarı ve mutluluk daima seninle olsun…” açıklamasını yaptı. Hamdi Alkan da bu sözleri kendi sayfasına taşıdı.

Ünlü çift, yakın zaman önce Selen Görgüzel Alkan’ın rol aldığı tiyatro oyununda, partneriyle öpüşme sahnesiyle gündeme gelmişti.

Oyuncunun, ‘Seviyorsan Git Ayrıl Bence’ adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşme sahnesi öncesi, Kangı’nın Hamdi Alkan’dan izin alması ve Hamdi Alkan’ın oyun biter bitmez gazetecilere görünmeden salonda ayrılması dikkat çekmişti.