Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinden sonra Hamdi Alkan yeni Show TV dizisine katılarak önemli bir mesaj verdi!

Aziz dizisinden sonra Hamdi Alkan yeni Show TV dizisine katılarak önemli bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sektörde üretkenlik sergileyen Hamdi Alkan, dizi setlerine geri dönüş yaptı. Geçen sezon Aziz isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alan Hamdi Alkan, böylelikle 6 yıl aradan sonra tekrar oyuncu olarak televizyon ekranında yer almıştı.

Hamdi Alkan’ın Peder Leo karakteri ile Aziz dizisinde görünmesi, izleyicileri şaşırtırken, kariyer yolculuğunda bunun yeni bir geri dönüş olduğu şimdi anlaşıldı. Hamdi Alkan, bu sefer de Hayat Bugün isimli Show TV dizisinin ana kadrosuna dahil oldu. Çarşamba akşamları yayınlanan ve doktor dizisi olması nedeniyle de dikkat çeken Hayat Bugün, pozitif içeriği olan bir yapım.

Aziz dizisinden sonra Hamdi Alkan yeni Show TV dizisine katılarak önemli bir mesaj verdi! 8

Doktorların hayat kurtarma mücadelesini ekrana taşıyan dizide Hamdi Alkan’ı 2 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak 3. bölümden itibaren izleyebilirsiniz. Dekan Kemal Kuyucu karakteri ile izleyeceğimiz oyuncunun hikayede kilit bir rolü olduğunu belirtmek gerekiyor.

Başhekim olan Barış Güvener’in aldığı kararlara Dekan Kemal Kuyucu’nun nasıl yaklaşacağı merak edilirken, ortaya çıkacak çatışmaların diziye renk katması bekleniyor.

Setin ilk gününden çekilen fotoğraflar basınla paylaşılırken Hamdi Alkan’ın tecrübesi ile diziye önemli katkılar yapması bekleniyor. Başhekim Barış’ın telefonlarına çıkmayan, hikayede merak unsuru olan Dekan Kemal Kuyucu, dizinin daha heyecanlı olmasında katkı sunacak gibi gözüküyor.

Aziz dizisinden sonra Hamdi Alkan yeni Show TV dizisine katılarak önemli bir mesaj verdi! 9

Hamdi Alkan açısından ise Aziz dizisi ile yeniden setlere dönüş yapmasının ardından Hayat Bugün projesinin de ana kadrosuna katılmış olması, oyunculuk kariyerinde ilerlemek istediği anlamına geliyor.

Uzun yıllardır sektörde farklı unvanlarla yer alan Hamdi Alkan’ın yeniden oyuncu olarak setlere dönmüş olması, mesleğe olan özleminin de bir yansıması olarak kabul ediliyor.

Bakalım yeni karakter Hayat Bugün dizisine nasıl katkılar yapacak ve Hamdi Alkan’ın dizideye katılması ne tür gelişmelere neden olacak? İzleyip, göreceğiz ve aktarmaya devam edeceğiz.