Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye pazarına çok sert girmeye hazırlanan Disney Plus’ın son anlaştığı ünlü oyuncu kim oldu?

Türkiye pazarına çok sert girmeye hazırlanan Disney Plus’ın son anlaştığı ünlü oyuncu kim oldu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında Türk izleyicinin karşına çıkmaya hazırlanan Disney Plus, ülkemizin en başarılı oyuncularıyla arka arkaya anlaşma imzalamaya devam ediyor. Dijital yayın platformunun son anlaştığı isim son yıllarda başarılı oyunculuğuyla ön plana çıkan genç bir oyuncu oldu.

Bugüne kadar Engin Akyürek, Can Yaman, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi çok başarılı isimlerle anlaşma imzalayan dijital yayın platformu Disney Plus’ın bünyesine kattığı son isim Metin Akdülger oldu. Başarılı oyuncu Disney Plus için çekilmeye başlanan Dünyayla Benim Aramda isimli dizide rol alacak.

Ağustos ayında Türkiye’deki yayın hayatına başlanacağı söylenen Disney Plus’ın ilk dizisi Kaçış’ın çekimleri tamamlandı. Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizinin çekimleri Gaziantep’te kurulan dev bir sette gerçekleştirildi.

Türkiye pazarına çok sert girmeye hazırlanan Disney Plus’ın son anlaştığı ünlü oyuncu kim oldu? 21

Platformun çekimine başlanan ikinci dizisi ise Dünyayla Benim Aramda oldu. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolde yer aldığı dizide Metin Akdülger, Kenan isimli bir karakteri canlandıracak.

Başarılı oyuncu ilk olarak Medcezir isimli dizideki Orkun karakteri ile çok ilgi çekmişti. Ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem, Şahsiyet, Atiye, Kulüp gibi çok başarılı dizilerde rol aldı. Aynı zamanda müzisyen olan ve bir rock grubunun solistliğini üstlenen Metin Akdülger, kaliteli projelerde yer almayı seviyor.

Bu arada Türkiye pazarına çok hızlı girmeye hazırlanan ve bu amaçla çok agresif bir strateji yürüten Disney Plus’un çok yakında bir tanıtım filmi çekeceği belirtiliyor. Bu tanıtım filminde anlaşma yaptığı oyuncular yer alacak.