Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aykırı çıkışlarıyla sık sık gündem olan oyuncu Billur Kalkavan bu defa hayranlarını çok üzdü!

Aykırı çıkışlarıyla sık sık gündem olan oyuncu Billur Kalkavan bu defa hayranlarını çok üzdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Billur Kalkavan’ın sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ortaya çıktı.

Zaman zaman yaptığı aykırı çıkışlarla magazin gündeminde yer alan oyuncu Hamdi Alkan’ın duyurduğu bir haberle bu defa hayranlarını üzdü.

Hamdi Alkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Billur Kalkavan’ın akciğer kanseri ile mücadele ettiğini belirtti.

Billur Kalkavan’ın bir süredir kanser tedavisi gördüğünü belirten Hamdi Alkan oyuncuyla birlikte bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak; “Canım dostum Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir. Daima yanındayım”notunu düştü.

Aykırı çıkışlarıyla sık sık gündem olan oyuncu Billur Kalkavan bu defa hayranlarını çok üzdü! 19

Bugüne kadar Çarşı Pazar, Acayip Hikayeler, Mezuniyet, Ihlamurlar Altında, Cinlerle Periler, Reyting Hamdi ve Sultan gibi yapımlarda rol alan Billur Kalkavanl iseyi Amerika’da tamamladı. UCLA Üniversitesi’nden psikoloji dersleri aldı.

Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli Ayrı Dünyalar adlı filmde, Erol Taş’ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı.

Armatör bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Billur Kalkavan, çocukluk yıllarını ve ailesini konuk olduğu programda anlatarak şu ifadeleri kullanmıştı; “Benim babam sofra kurallarına inanılmaz önem veren bir adamdı. Hayatımda bu kadar sofraya dikkat eden bir adam görmedim. Mesela ‘baba ben sınıfta kaldım’ desem ‘seneye geçersin’ derdi. Ama kolunu sofraya koyduğum zaman kızardı.

Sofraya oturmadan önce traş olup gelirdi. Ev için dikilmiş özel kıyafetlerini giyerdi.” “Bu kadar sert kuralları başka hiçbir arkadaşımın evinde görmedim. İyi ki de yapmış! Çünkü ben hayatta öğrendiğim birçok şeyi o sofrada öğrenmişim şimdi anlıyorum, muhabbet ederdik çünkü…”