Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Birce Akalay’dan çok konuşulacak Montenegro pozları!

Ünlü oyuncu Birce Akalay’dan çok konuşulacak Montenegro pozları!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Birce Akalay, ekrana en son Son Yaz dizisi ile gelmişti. Fox TV’nin dizisi, ikinci sezonda reytingleri düşük gelince sona ermişti.

Son Yaz’dan sonra ekranlara ara veren oyuncu, Netflix’de art arda görücüye çıkan iki proje ile adından söz ettirdi. Mezarlık ve Kuş Uçuşu isimli iki dizide canlandırdığı ters köşe karakterlerle övgü toplayan oyuncu yeni sezonda ekranlarda bir projede yer almıyor.

Aynı zamanda kendi adını taşıyan bir takı markası yaratan Birce Akalay, Harper’s Bazaar Türkiye Dergisi’nin Ekim ayı sayısının kapak yıldızı oldu.

Ünlü oyuncu Birce Akalay'dan çok konuşulacak Montenegro pozları! 8

Dergi çekimi için Montenegro’ya giden oyuncu deniz kenarında yapılan çekimlerde, en doğal haliyle objektif karşısına geçti. Birce Akalay dergiye verdiği röportajda, “Benim yolculuğum hedeflerden, hayallerden, hırslardan bağımsız bir keyif alma yolculuğu. Kendimle yarışırken bitiş çizgisinde, geride bıraktığım Birce’ye sarılıp yeni bir hikayenin içine dalıyorum” sözleriyle dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Birce Akalay'dan çok konuşulacak Montenegro pozları! 9

Dergide ünlü oyuncu ile ilgili şu ifadelere yer verildi; “Ardı ardına hayran bırakan performanslarını konuştuğumuz Birce Akalay, en doğal haliyle, tüm özgüveniyle kendini hayatın akışına bırakıyor. Kendi hikayelerini yaratarak, farklı hikayeleri takip ederek yolunda ilerliyor. Rotamızı Montenegro’ya çevirdik. Güneş batarken, yepyeni bir hikaye yarattık.”