Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin yeni projesini yayınladı, sosyal medyada gündem oldu!

Kerem Bürsin yeni projesini yayınladı, sosyal medyada gündem oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde oynadıktan sonra uluslararası alanda daha da büyük bir hayran kitlesi edindi. Hande Erçel ile başrolünde oynadığı dizi, 2021 yılı Haziran ayında ekrana veda etmişti. O günden beri başka bir dizide rol almayan oyuncu, başka ülkelerde dizinin gösterilmesiyle büyük bir üne kavuştu ve gündemde kalmayı başardı.

Dizinin 80’den fazla ülkede gösterilmesinin ardından başrol oyuncularına yurtdışından gösterilen ilgi de büyüdü. Kerem Bürsin, dünyaca ünlü isimlerle bir araya geldiği İspanya’da yapılan çeşitli etkinliklere de katıldı. Oyuncu Latin ülkelerinde Hollywood yıldızları gibi karşılanmaya başladı.

Özellikle İspanyol hayranlarının coşkulu karşılamaları ülkenin medyasında da dikkatleri çekti. Kerem Bürsin’in İspanyolcasını geliştirerek bu ülkeden gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü de gündeme gelmişti. Bürsin’in şu sıralar ise bir başka filmle ilgili çalışmaları sürüyor.

Kerem Bürsin yeni projesini yayınladı, sosyal medyada gündem oldu! 8

Kerem Bürsin’in yeni projesi olan Lemi isimli film merakla bekleniyor. Aynı zamanda Bürsin’in ortağı olduğu Braveborn Films imzalı olan Lemi isimli projenin ilk görselini oyuncu kendi instagram hesabında paylaştı.

Projesini ‘An Unusual Story’ (Sıradışı bir hikaye) notuyla tanıtan Kerem Bürsin’in bu paylaşımı, sosyal medyada adeta patlama yaptı! Twitter’da Bürsin’in paylaşımı büyük etkileşim yarattı! Hayranlarının heyecanla karşıladığı bu paylaşımda yeni rolündeki fotoğrafı, binlerce yorum aldı. Twitter’da 67,5 B paylaşımla Bürsin, TT listesine girmeyi başardı.

Projenin detayları ise merakla bekleniyor. Şimdilik yapılan tek bir fotoğraf karesiyle paylaşım bile Lemi’yi gündeme oturttu! İşte Kerem Bürsin’in o paylaşımı…

Kerem Bürsin yeni projesini yayınladı, sosyal medyada gündem oldu! 9