Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi uzun bir süre sonra ünlü bir ismi yeniden ekrana taşıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi uzun bir süre sonra ünlü bir ismi yeniden ekrana taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk’ın unutulmaz Seda’sı Müjde Uzman, uzun bir aradan sonra hayranlarına dizi sürprizi yaptı! Yeni sezonun en iddialı dizilerinden Kızılcık Şerbeti’nde ünlü oyuncu da önemli bir rolle yerini aldı.

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Müjde Uzman, 2009 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde, son yıllarda diziler görünmemesi ile dikkatleri çekiyordu. Savaşçı isimli dizide Funda karakteri ile rol aldıktan sonra, sadece Evlilik Hakkında Her Şey dizisine birkaç bölüm konuk oyuncu olarak katılan Müjde Uzman, 3 yılı aşkın süredir dizi setlerinden uzakta duruyordu.

Bu süreçte sinema filmlerinde ve çeşitli projelerde yer alan Müjde Uzman, yeni sezonda Show TV’nin en iddialı yeni dizilerinden Kızılcık Şerbeti ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi uzun bir süre sonra ünlü bir ismi yeniden ekrana taşıyor! 8

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Armin Hatun karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Nazlı olarak yer almış ve çok ilgi çeken Seda karakteriyle de Kiralık Aşk dizisinde bulunmuştu.

Savaşçı dizisinde 2018 ve 2019 yıllarında izleyicilerin karşısına çıkan Müjde Uzman’ın 3 yıllık bir aradan sonra yeniden bir dizinin ekibinde etkili bir rolle yer alması da önemli bir gelişme olarak gözüküyor.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör gibi oyuncuların dikkat çektiği Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizide Müjde Uzman da etkili bir karakteri canlandıracak.

Yakın bir zaman içinde Show TV’de başlaması beklenen dizi, farklı kültüre sahip iki ailenin çocuklarının yıldırım hızıyla evlenmesinin ardından yaşadığı büyük çatışmaları ekrana taşıyacak.

Sosyal medya hesabından diziyle ilgili paylaşımlar yaparak hayranlarına haber veren Müjde Uzman, takipçilerinden güzel dilekler aldı.

Müjde Uzman’ın afişte yer alan oyuncular arasında bulunması da hikayede ne kadar etkili bir noktada olacağını anlatıyordu.

Kızılcık Şerbeti dizisi uzun bir süre sonra ünlü bir ismi yeniden ekrana taşıyor! 9