Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni imajıyla dikkat çekti!..

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni imajıyla dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemde kariyer planlamasında, televizyonda ana akım kanallarda yayınlanan diziler yerine dijital platformlar için çekilen yapımlarda boy göstermeyi tercih eden ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni imajıyla dikkat çekti.

Netflix’te yayınlanacak olan Centilmen filminde jigoluyu canlandıracak olan Çağatay Ulusoy, bir magazin sitesinin sosyal medya hesabında yayınlanan fotoğrafındaki imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Saçları uzadığı görülen oyuncuyu bazı hayranları, dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio’ya benzetti. Ulusoy’un yeni imajı beğenildi.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni imajıyla dikkat çekti!.. 7

Çağatay Ulusoy’un yeniden televizyon ekranına dönmesini arzu eden geniş bir hayran kitlesi var. 2021 yılının sonlarında Terzi isimli yeni dizinin, Süslü Korkuluk ismi ile TV8 ekranında yer alacağının duyurulması büyük bir sevinç yaşatmıştı. Ancak gelişmeler farklı ilerledi ve yüksek bütçe nedeniyle dizi Netflix’e transfer oldu ve ismi de Terzi olarak yenilendi.

Çağatay Ulusoy hayranları da 2017 yılındaki İçerde dizisinden bu yana ekranda izleyemedikleri oyuncunun başka bir diziyle televizyona dönmesini beklemeye başladı. Menajerimi Ara dizisindeki konuk oyunculuğunu saymazsak, 5 yıldır Çağatay Ulusoy sadece dijital platformlarda gözüküyor.

Oyuncunun son projesi Centilmen filmi de yine Netflix’te yayınlanacak. Ulusoy’un filmdeki partneri ise son dönemin gözde kadın oyuncularından biri olan Ebru Şahin oldu.