Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim’den sonra Ufuk Özkan çok değişti, Duy Beni dizisinden sonra yeni dizi herkesi şoke etti!

Kalk Gidelim’den sonra Ufuk Özkan çok değişti, Duy Beni dizisinden sonra yeni dizi herkesi şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni dizisinden sonra Ufuk Özkan’dan herkesi şaşkına çevirecek yeni dizi! Bugüne kadar yer aldığı dizilerde genellikle komedi rolleri ile büyük beğeni toplayan Ufuk Özkan, kariyerinde farklı bir tercih yaptı.

Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteri ile unutulmaz dizi karakterlerinden birisini canlandıran Ufuk Özkan, sinemada ve dizilerde uzunca bir süre komedi rolleri ile izleyicilerin karşısında olmayı tercih etti. Kalk Gidelim isimli dizi projesinde Seyfettin Dal olarak izlediğimiz oyuncu 4 yıl devam eden bu yapımın ardından, çok farklı karakterler ile yeni deneyimler yaşamaya başladı.

Star TV ekranında yayınlanan ve ağır bir dram dizisi olan Duy Beni’de Derviş Demir karakterini canlandıran ünlü oyuncu, şimdi de tarihi bir dizide bambaşka bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kalk Gidelim'den sonra Ufuk Özkan çok değişti, Duy Beni dizisinden sonra yeni dizi herkesi şoke etti! 7

23 Aralık Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacağı duyurulan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli dizi ile birlikte Ufuk Özkan da kariyerinin en farklı dönemlerinden birisini yaşayacak.

1998 yılından bu yana hem dizi hem de sinema filmi setlerinde görmeye alıştığımız, televizyonda yaptığı programlarla da izleyicileri eğlendiren Ufuk Özkan, şimdi tarihi bir dizide herkesi şaşırtacak bir rolle yeniden ekranlarda yer alacak.

Tolgahan Sayışman, Timur Acar Melisa Döngel, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman gibi önemli isimlerle birlikte aynı projede buluşan Ufuk Özkan, 2020 yılında ayrıldığı TRT1 ekranına da geri dönmüş olacak. Oyuncunun rolünü çok merak ettiğini belirten dizi hayranları, bu projenin de Kalk Gidelim gibi çok uzun süreli bir yapım olmasını istiyor.

Türk denizcisi Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi, aynı zamanda geçen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ismi ile ilk denemesi yapılan projenin devamı niteliğinde bulunuyor.