Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul yeni projesi için kilo alma çalışmalarına başladı!..

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul yeni projesi için kilo alma çalışmalarına başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz iki sezona damgasını vuran Teşkilat dizisinde ‘Serdar’ karakteri ile başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul çok başarılı bir süreç geçirdi. Diziye ikinci sezon finalinde veda eden oyuncu, yeni projesinde ise bir dijital diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay verdiği bir röportajında farklı bir senaryo üzerinde çalıştığını belirtmişti. Çağlar Ertuğrul, projesinin tam olarak ne olduğunu duyurmasa da çalışmalara başladığını belirtti. Yeni projesi için tam 15 kilo almaya hazırlanan yakışıklı oyuncu bir sosyal medya paylaşımına, “15 kilo almadan önce son pozlar” notunu düşmüştü.

Geçtiğimiz günlerde Amsterdam’da tatil yapan oyuncu son instagram paylaşımıyla bu söylemini akıllara getirdi. Oyuncu tatil pozlarını; “Aklını sanatla, karnını da stroopwaffle ile doldur! gerçekten ilham verici bir tatil oldu!” notuyla paylaştı.

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul yeni projesi için kilo alma çalışmalarına başladı!.. 7

Çağlar Ertuğrul’un yeni projesi BluTV’de yayınlanacak Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in yaptığı Magarsus adlı yapım iddialı bir orijinal yapım olarak dikkat çekiyor.

Yamaç Okur’un ilk dijital projesi olacak Magarsus’un yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken dizinin senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme alıyor.

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un başrollerini Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar paylaşıyor.

Ünlü oyuncular geçtiğimiz gün okuma provası için bir araya geldi. Senaryoyu heyecanla okuyan ekip sete çıkmak için gün sayıyor. Magarsus yakında BluTV’de yayınlanacak.