Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğlu Karan’ın doğum gününde araba yarışı pilotu oldu!..

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğlu Karan’ın doğum gününde araba yarışı pilotu oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarının ünlü çifti Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, oğulları Karan’ın doğum gününü düzenledikleri bir partiyle kutladı.

2017 yılında evlenen ünlü oyuncu çift, 2019 yılında oğulları Karan’ın dünyaya gelmesiyle birlikte ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Çiftin oğulları Karan 3 yaşına bastı. Karan için yarış arabası konseptli bir parti düzenlendi. Güzel oyuncu Fahriye Evcen de partinin konseptine uygun kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğlu Karan'ın doğum gününde araba yarışı pilotu oldu!.. 9

Fahriye Evcen oğlu Karan’ın doğum gününü kutladığı fotoğrafları instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun doğum günü kutlaması için tercih ettiği kıyafet yarış pilotlarının tulumu oldu.

Fahriye Evcen Karan’ın doğum gününden yaptığı paylaşımlara, “Canım oğlum, iyi ki doğdun!” yazdı. Karan’ın babası Burak Özçivit de oğlunun doğum gününden pozlarını instagram hesabından yayınladı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğlu Karan'ın doğum gününde araba yarışı pilotu oldu!.. 10

Özçivit ailesinin paylaşımları ünlü çiftin hayranlarını mest etti. Hayranları Karan’ın doğum gününü kutladıkları yorumlarıyla çifti yalnız bırakmadı. Karan da doğum gününde sevimli halleriyle dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğlu Karan'ın doğum gününde araba yarışı pilotu oldu!.. 11

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen doğumdan sonra oğlu Karan’ı büyütmek istediği için bir süre setlere ara vermişti. Oyuncu uzun bir aradan sonra yeni sezonda ekranlara TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle döndü.

Dizide ‘Akça Hatun’ karakterini canlandıran oyuncu yoğun çalışma temposundan arta kalan zamanlarını oğluyla birlikte geçirmeye özen gösteriyor.