Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler hangi diziye konuk oyuncu olarak katılıyor?  

Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler hangi diziye konuk oyuncu olarak katılıyor?  

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir sinema filmleri ve dizilerde önemli karakterlere hayat veren Hakan Meriçliler en son fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nde Çeçen Lideri Halimcan olarak ekrana geldiğinde dikkat çekmişti. Yalan Dünya, Menekşe ile Halil, Adanalı gibi pek çok sevilen dizide, önemli karakterlere hayat veren oyuncu Star TV’nin iddialı dizisi Kazara Aşk’ta konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler hangi diziye konuk oyuncu olarak katılıyor?   8

Star TV’de ekrana gelen Koliba Film imzalı dizide, bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü konu ediliyor. Kazara Aşk’ta, Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler baş rolleri paylaşıyor.  Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre;  Hakan Meriçliler, konuk olacağı dizide Selin Işık’ın canlandırdığı ‘Nazlı’ karakterinin babasına hayat verecek.

Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler hangi diziye konuk oyuncu olarak katılıyor?   9

Senaryosunu, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu’nın yazdığı dizinin yönetmenliğini Sadullah Celen üstleniyor. Dizide ayrıca Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan ve Burakhan Yılmaz gibi isimler de rol alıyor.