Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun anne ve babasıyla fotoğrafları hayranlarını mest etti!

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun anne ve babasıyla fotoğrafları hayranlarını mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Çok yakında Engin Öztürk ile TV8 ekranında  Annenin Sırrıdır Çocuk isimli yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı.

Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın hayata geçirdiği, Geleceğin Güçlü Kadınları projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Maximum UNIQ Hall’de podyuma çıkan oyuncu, modacı Tuvana Büyükçınar imzalı kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Bu anlamlı organizasyondan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan oyuncuyu gecede annesi Aysun Helvacıoğlu ile Babası Metin Helvacıoğlu da yalnız bırakmadı. Anne ve babası ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu paylaşımına, ‘Beni yalnız bırakmayan minnoşlarım’ yazdı. Ünlü oyuncuyu anne ve babasıyla birlikte gören hayranları mest oldu.

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun anne ve babasıyla fotoğrafları hayranlarını mest etti!..!.. 53

Oyuncu Aydan Taş’ın desteği ile hayata geçirilen proje kapsamında; Tuvana Büyükçınar Demir, Raisa Vanessa, Zeynep Tosun, Özlem Kaya, Sudietuz, Meltem Özbek’in “1940’lardan günümüze” konseptinde hazırladığı tasarımlar ekranların ünlü kadınları tarafından podyumda sergilendi.

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun anne ve babasıyla fotoğrafları hayranlarını mest etti!..!.. 54

Elbiselerin açık arttırma ile satışa sunulduğu defilede İrem Helvacıoğlu’nu bir süredir aşk yaşadığı Yolaç Özcan da yalnız bırakmadı. Aynı organizasyonda oyuncunun anne ve babasının da olması, ‘Sevgilisi aileye girdi’ şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun anne ve babasıyla fotoğrafları hayranlarını mest etti!..!.. 55

Sunuculuğunu Çağla Şikel’in yaptığı etkinlikte ünlü komedyen Cem Yılmaz da açık arttırmayı yönetti.  Göksel de şarkılarıyla organizasyona renk kattı.