Ana sayfa Müzik Ünlü oyuncu Özlem Tokarslan’dan ikinci türkü performansı

Ünlü oyuncu Özlem Tokarslan’dan ikinci türkü performansı

tarafından ker_def

Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Özlem Tokaslan’ın ikinci teklisi “Şu İzmir’den Çekirdeksiz Nar Gelir” çıktı.

Tokaslan, bir önceki single çalışması ‘Kırmızı Gül’ ile oyunculuğun yanı sıra müzik dünyasına adım atmış, müzik tutkusunu profesyonel olarak ele alıp yorumladığı türküyü müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Tokaslan’ın yorumladığı usta müzik adamı Erdal Erzincan’ın müzik direktörlüğünü yaptığı, Muzaffer Sarısözen’in derlediği “Şu İzmir’den Çekirdeksiz Nar Gelir” türküsü 6 Nisan Perşembe itibariyle tüm digital platformlarda yayınlandı.

“Sahne Bazende” ile tiyatro oyunları sahneye koyan başarılı oyuncu, yorumladığı türkünün yapımcılığını da kendisi üstlenerek türkünün klibini kişisel YouTube sayfası üzerinden yayınladı.

ÖZLEM TOKASLAN’DAN MEMLEKETİ İZMİR’E SAYGI DURUŞU

Sena Şat’ın animasyonunu yaptığı türkünün Youtube’da yayınlanan animasyon klibinin senaryosunu da kendisi yazan Özlem Tokaslan; “İzmir’li olduğum için 1800’lü yıllardan günümüze uzanan bu türküyü özellikle okumak istedim. Bu türküyü seçerken İzmir’in tarihine ve kent kültürüne bir saygı duruşu ve hatırlatma amacı da taşıdık.

Türkünün klibinde İzmir’li köklerimize dair izler ve ithaflar var. Erdal Erzincan gibi bir ustayla çalışmak onun duygudaşlığı ve ustalığıyla çalışmamıza getirdiği profesyonel ve estetik boyut benim için eşsiz bir deneyimdi” diye konuştu.