Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncu Kıvanç Kasabalı’ya bravo! Anadolu’yu bu kadar güzel anlatmak da varmış!

Oyuncu Kıvanç Kasabalı’ya bravo! Anadolu’yu bu kadar güzel anlatmak da varmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kıvanç Kasabalı ismini birçok izleyicinin Yaprak Dökümü dizisindeki Cem karakteri ile tanıdığını söylemek yanlış olmayacaktır. Unutulmaz dizide yer aldığı dönemden bu güne Kıvanç Kasabalı’nın kariyerinde çeşitli diziler yer alıyor.

Örneğin Samanyolu projesinde Ali karakterinin yanı sıra, Merhamet dizisindeki Sinan olarak da hatırlayanlar çok olacaktır. Bodrum Masalı dizisinde Nejat veya Siyah Beyaz Aşk dizisinde de Sinan olarak da ünlü oyuncuyu hatırlayanlar vardır.

2018 yılında Yasak Elma dizisinde Sinan karakterinden sonra uzunca bir süre dizilere ara veren oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey projesindeki Ceyhun karakteriyle geçen sezon yeniden setlere dönüş yapmıştı.

Uzunca bir süredir dizilerden uzakta olmasına rağmen, Kıvanç Kasabalı, son yıllarda çok önemli bir görev üstleniyor. TRT Belgesel kanalında yayınlanan Şehirden Uzakta isimli programda Anadolu’nun farklı illerini dolaşan ve halk ile iç içe geçen Kıvanç Kasabalı, her gittiği yere mükemmel bir uyum sağlıyor.

Oyuncu Kıvanç Kasabalı'ya bravo! Anadolu'yu bu kadar güzel anlatmak da varmış! 8

Çiftçilerle buluşan, onların yaptıkları işlere ortak olan, onlarla beraber çalışan, yemek yapan, onların hayatlarında kısa bir süre adapte olan ve bunu da harika bir şekilde ekrana yansıtan bir Kıvanç Kasabalı görmekteyiz.

TRT Belgesel kanalında yayınlanmakta olan Şehirden Uzakta programı, birçok kişinin de izlemekten büyük keyif aldığı yapımlar haline geldi.

Kıvanç Kasabalı, ülkenin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine birbirinden çok farklı bölgelere giderek, buradaki yerel halk ile iç içe geçiyor.

Her gittiği bölgede bazı aileler ile buluşan, onların hayatlarına konuk olan Kasabalı, o kadar doğal ve kasaba kültürüne o kadar alışkın ki, bunu ekran başında herkes fark edebiliyor.

Şehirden Uzakta programı belki bir dizi değil ve belki dizi izleyicilerine hitap etmiyor. Ancak Anadolu gerçeğinin, yani Anadolu halkının misafirperverliği, çalışkanlığı, üretkenliği, zekası ve pratikliğini yansıtan çok gerçekçi bir yapım.

Oyuncu Kıvanç Kasabalı'ya bravo! Anadolu'yu bu kadar güzel anlatmak da varmış! 9

Kıvanç Kasabalı tek kelimeyle, birçok meslektaşının yapmayı düşünemeyeceği ve belki de bu kadar başarılı olamayacağı çok özel bir konum elde etti.

Şehirden Uzakta programı, Anadolu halkının büyüklüğünü, güzelliğini ve doğallığını anlatmanın en güzel şekillerinden birisini ortaya koymuş durumda.

Üçüncü sezonda yollarına devam eden ekibe ve Kıvanç Kasabalı’ya bravo demek de bize düşüyor.

Ayrıca TRT Belgesel’in etkileyici programlar ile izleyicilerin takdiri hak ettiğini de ayrıca ifade etmek gerekiyor.