Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un anne özlemi dinmiyor!..

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un anne özlemi dinmiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından duygu dolu bir fotoğraf paylaştı. 1999 yılında kanser hastalığından kaybettiği annesi Selma Altuğ ile beraber küçüklük fotoğrafını paylaşan oyuncu paylaşımına ‘Çok özlüyorum’ notunu düştü.

Oyuncunun paylaşımı takipçilerini de duygulandırdı. Pınar Altuğ’un hasret dolu paylaşımına takipçileri tarafından, ‘Kızınız annenize ne kadar benziyor’ ve ‘Pınar Hanım, kızınız Su tıpkı anneniz’ gibi yorumlar yapıldı.

Sosyal medyada zaman zaman takipçilerine verdiği yanıtlarla gündem olan Pınar Altuğ, annesinin ölüm yıl dönümünde yaptığı duygusal paylaşımıyla hayranlarını duygudan duyguya sürükledi.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un anne özlemi dinmiyor!.. 1

Kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlenen Pınar Altuğ, instagram hesabını aktif olarak kullanıyor ve mutlu aile pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Pınar Altuğ’un art arda yaptığı son iki paylaşımı ise hayranlarına iki duyguyu birden yaşattı.

Kızı Su Atacan’ı annesinin 10. ölüm yıl dönümünde kucağına alan ve aynı gün kızının 13. yaşını kutlayan Pınar Altuğ paylaşımlarıyla adeta takipçilerine, iki duyguyu aynı anda yaşamanın nasıl bir şey olduğunu gösterdi.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un anne özlemi dinmiyor!.. 2

Sosyal medyada hem annesini ölüm yıl dönümünde anan hem de kızının doğum gününü kutlayan oyuncu, kızı Su Atacan’ın küçüklük fotoğrafını paylaşarak, ‘Ne çabuk büyüdün kızım’ notunu düştü.