Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ Atacan’ın hem duygusal hem de mutlu günü!

Pınar Altuğ Atacan’ın hem duygusal hem de mutlu günü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği ‘Meltem’ karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ Atacan, kızının mezuniyetiyle hem duygusal hem de mutlu bir gün geçirdi.

2008 yılında kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan’la evlenen oyuncunun 2009 yılın doğan kızı Su, ortaokuldan mezun oldu.

Kızının mezuniyet töreninden bir aile fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Pınar Altuğ Atacan paylaşımında, ‘Ve ortaokul biter, yolun açık olsun güzel kızım’ ifadelerine yer verdi.

Pınar Altuğ Atacan'ın hem duygusal hem de mutlu günü! 7

Pınar Altuğ Atacan’ın eşi Yağmur Atacan ile birlikte katıldığı törende çift kızlarını tebrik ettiler. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Pınar Altuğ ‘un paylaşımı takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Aralarında Akasya Asıltürkmen, Selen Görgüzel, Ayşe Tolga, Nefise Karatay, Deniz Seki ve Cenk Eren’in de bulunduğu pek çok ünlü isim de Pınar Altuğ Atacan’ın kızı Su’yu tebrik ettiler

Sosyal medyada zaman zaman takipçilerine verdiği yanıtlarla da gündem olan Pınar Altuğ Atacan, en son geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan’ın sunduğu YouTube programına konuk olmuş ve yaptığı,  “Güzel bir kadın gördüğümde de güzel bir adam gördüğümde de hem kocama gösteririm hem kendim bakarım” sözleriyle gündeme gelmişti.