Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Pınar Altuğ bu defa yoga pozuyla adından söz ettirdi!..

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Pınar Altuğ bu defa yoga pozuyla adından söz ettirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Unutulmaz Türk dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın isimli dizide canlandırdığı  ‘Meltem’ karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu Pınar Altuğ dizilere ara verdi. Uzun süredir bir projede yer almayan oyuncu sosyal medya sayfasından hayranlarıyla iletişim kuruyor.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve zaman zaman takipçilerine verdiği cevaplarla magazin basınının gündeminde yer alan ünlü isim gittiği yoga kampında verdiği yoga pozuyla adından söz ettirdi.

Instagram’da 1.5 milyon takipçisi bulunan Pınar Altuğ’un son paylaşımı takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Pınar Altuğ bu defa yoga pozuyla adından söz ettirdi!.. 8

2008 yılında Yağmur Atacan ile hayatını birleştiren Pınar Altuğ’un Su adında bir kız çocuğu var. Oyuncu fotoğrafta  formda ve fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Oyuncunun pozuna aralarında Ayşe Tolga, Ece Vahapoğlu ve Burcu Kara’nın da bulunduğu ünlü pek çok arkadaşı  beğeni ifade eden yorumlarda bulundular.  Pınar Altuğ’un hayranları ise , ‘Helal olsun’ şeklinde yorum yaptılar.

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Pınar Altuğ bu defa yoga pozuyla adından söz ettirdi!.. 9

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ, yoga kampına birlikte katıldığı oyuncu arkadaşı Aslı Tandoğan ile birlikte bir fotoğrafını da instagram hesabından paylaştı.