Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncu Turgay Mercan, bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor!

Ünlü oyuncu Turgay Mercan, bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının yetenekli oyuncularından Turgay Mercan, bir süredir ekranlarda görünmüyordu. En son Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak kendisini canlandıran Mercan, çok iddialı bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2010 yılında Kollama adlı diziyle ekran dünyasına adım atan Turgay Mercan, kariyerindeki en büyük çıkışı Kayıp Şehir isimli dizide canlandırdığı İsmail karakteriyle yapmıştı. Güçlü hikayesiyle dikkat çeken dizinin ardından Mercan, Tatar Ramazan, Dip, Kızım gibi dizilerde yer aldı. Son rol aldığı dizi ise 2019 yılında Azize oldu.

Azize’nin ardından sadece bir kez Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak ekrana gelen Mercan şimdi yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mercan, Fox Tv için çekilen Mahkum dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Ünlü oyuncu Turgay Mercan, bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor! 7

Dizinin başrollerinde Onur Tuna, Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu yer alıyor. Innocent Defendant isimli dizinin yerli uyarlaması olan Mahkum, sürükleyici bir dram olarak karşımıza çıkacak. Dizinin Onur Tuna tarafından canlandırılacak Savcı Ağıt karakteri üzerinden ilerleyecek hikayesi şöyle olacak:

Savcı Ağıt Bulut işinde son derece başarılıdır. Eşi Zeynep’le mutlu bir evliliği olan Ağıt Bulut, hayatında her şey normal giderken büyük bir suçlama ile karşı karşıya kalır. Bir şirketin varisi olan Savaş karakterinin tek yumurta olan ikiz kardeşi Barış’ı öldürmek ile suçlanan Savcı Ağıt, bu nedenle hapse girer.

MF Yapım tarafından çekilecek dizinin yayınlanacağı gün henüz belli değil. Mahkum dizisi Fox TV’de ekrana gelecek.