Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler’in eşi Berfu Yıldız Yenenler bu defa da ‘aldatma’ açıklamasıyla şaşırttı!

Eser Yenenler’in eşi Berfu Yıldız Yenenler bu defa da ‘aldatma’ açıklamasıyla şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sunuculuğunu üstlendiği Miss Turkey 2021’de yaptığı açıklamalarla uzun süre konuşulan Berfu Yıldız Yenenler dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Miss Turkey 2015’te 4. güzel seçilen Berfu Yıldız, komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile 2019 yılında evlenmiş ve çift aynı yıl çocukları Kuzey’i kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete’ de geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

Berfu Yıldız Yenenler, Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Aslı Şafak’la İşin Aslı’ programına konuk oldu. Yenenler, programda samimi açıklamalarda bulundu.

Eşiyle çok iyi anlaştığını söyleyen Yenenler, Aslı Şafak’ın, “Hiç aldattın mı?” soruna, “Ergenlik döneminde aldatmışımdır. Tam hatırlamıyorum, lise zamanlarında muhakkak birini duygusal olarak aldatmışımdır. Onunlayken bir başkasından hoşlanmışımdır. Bu aldatmak sayılıyorsa, evet aldattım” yanıtını verdi.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yıldız Yenenler bu defa da 'aldatma' açıklamasıyla şaşırttı! 2

Berfu Yenenler, “Kimi aldattın?” sorusunu ise şu şekilde cevapladı; “Fiziksel olarak aldatma değil de, duygusal olarak olmuştur. Olur ya öyle lisede, yan sınıftakini de seviyorum ama öteki sınıftakini de seviyormuşum… Ay karşıdaki de çok tatlıymış falan… O zamanlardan bahsediyorum.”

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Miss Turkey 2021 yarışmasının final gecesinin sunuculuğunu eşi Eser Yenenler ile birlikte yapan Berfu Yenenler, eşinin “Sen kendini bana bırak, rahat ol” ifadeleri üzerine, “Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor” yanıtıyla da gündem olmuştu.