Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü sahteciliğini Yasak Elma’da Eda Ece ortalığa döktü!

Ünlü sahteciliğini Yasak Elma’da Eda Ece ortalığa döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde Eda Ece, Yıldız Argun performansı ile adından konuşturmaya devam ediyor. Dizinin 27 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak 66. bölümüne Enis Arıkan konuk olacak.

Arıkan’ın yer alacağı bu özel bölümde Yıldız, youtube kanalına bir video çekecek ve Enis Arıkan da kendisini oynayacak.

Ancak Yıldız’ın Enis Arıkan’ı önceden de tanıdığı çok iyi arkadaş oldukları gibi bir hava yaratması fragmanda dikkat çekti. İzleyiciler de bu duruma çok güldü.

Aslında burada Yıldız Argun, birçok ünlü ismin birbirleri ile çok samimi oldukları sanılsın diye yaptıkları bir numarayı tekrarlıyor.

Yıldız Argun’un “İlk konuğum, bitanem, arkadaşım, can yoldaşım Enis Arıkan” şeklindeki hitabı aslında ünlüler dünyasında hiç araları olmayan, belki de tanışmayan ya da uzaktan birbirini tanıyıp da çok samimiymiş gibi yapanlara bir gönderme olduğu da açık.

Enis Arıkan’ın “Ben nereye düştüm” hali de izleyenlere bu hissi verecek. Yıldız, açıkça birçok ünlü ismin sahteliğini ekranda sergileyerek aslında önemli bir noktaya da temas etmiş oluyor.