Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Unutulmaz dizi Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı tekrarıyla bile yüksek reyting alıyor!

Unutulmaz dizi Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı tekrarıyla bile yüksek reyting alıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaprak Dökümü, Türk dizileri arasında unutulmazlar arasında adını yazdırdı. Reşat Nuri Güntekin’in meşhur eserinden aynı isimle uyarlanan dizinin final yapmasının ardından tam 16 sene geçmesine rağmen kimbilir kaçıncı kez yayınlanan tekrarları iyi reyting almaya devam ediyor.

Bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisi hafta içi her gün saat 11:00’de tekrar bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. 16 yıl önce ilk kez yayınlanan dizinin bugüne kadar birçok kez tekrarı yayınlandı. Ancak dizi hala tekrarlarıyla iyi reyting almaya devam ediyor.

Yaprak Dökümü’nün tekrar bölümleri bir bandında reyting alıyor. Üzerinden bunca yıl geçmesine rağmen tekrar bölümü için bu, oldukça iyi bir oran. Halen kanallarda yayınlanan bazı dizilerin iki bandında reyting puanı aldığını belirtirsek, Yaprak Dökümü’nün başarısı daha net anlaşılacaktır.

Unutulmaz dizi Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı tekrarıyla bile yüksek reyting alıyor! 95

İlk bölümü 13 Eylül 2006 yılında ekrana gelen Yaprak Dökümü dizisi, hikayesi, oyunculuklarıyla o dönem büyük bir izleyici kitlesini ekran başına topluyordu. Kadrosunda usta isimler ve başarılı genç oyuncuların rol aldıkları Yaprak Dökümü, dizi sektörüne çok önemli isimleri de kazandıran bir yapım oldu.

Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Bedia Ener gibi usta isimlerin oyunculuklarıyla herkesi hayran bıraktırdığı dizi, Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır gibi genç oyuncuların da şöhret olmasını sağlamıştı.

Yine bugünün ünlü isimlerinden Neslihan Atagül de bu diziyle birlikte izleyicinin dikkatini çeken bir isimdi. Yaprak Dökümü’nde Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı Fikret’in üvey kızı Deniz’i canlandıran ve o zamanlar bir genç kız olan Neslihan Atagül bugün adını dünyaya duyurmuş olgun bir yıldız.