Ana sayfa Sosyal Medya Fenomen karakter Erşan Kuneri’nin kıyafetleri de çok konuşuluyor! Cem Yılmaz peruk ve gömleğin fiyatlarını açıkladı!

Fenomen karakter Erşan Kuneri’nin kıyafetleri de çok konuşuluyor! Cem Yılmaz peruk ve gömleğin fiyatlarını açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, başrollerinde Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın oynadığı Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs’ta Netflix’te izleyiciyle buluştu.

Cem Yılmaz, yayınladığı ilk gün sosyal medyanın gündemine yerleşen dizi için yapılan bir eleştiriye sessiz kalamadı ve Twitter hesabından cevap verdi.

Ünlü komedyen, diziyle ilgili “Maalesef çok kötü” yazan sosyal medya kullanıcısına “Hayır Osmancım değil. Yalnızca sana göre değil. Hepsi bu. Lütfen artık boş işleri bırak. Sevdiğin şeylerden bahset vaktini onlara ver hadi gülüm benim, canım, şeker kardeşim. Seni seviyorum bay” diye cevap verdi.

Hayranının, ‘Seviyorum seni abi’ cevabı karşısında ise ünlü komedyen, ‘Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır’ yorumunu yaptı.

Twitter’da takipçilerinin yorumlarını tek tek değerlendiren Cem Yılmaz bir takipçisinin, Yahşi Doğu filmiyle ilgili sorusu karşısında ise, yeni bir proje müjdesi verdi.

Bir takipçisi ise ‘Erşan Kuneri’ karakterinin peruğunu sordu. Ünlü komedyenin, ‘Erşan Kuneri’ karakterinin peruğuyla ilgili yaptığı yorum ise dikkat çekti. Cem Yılmaz takipçisine; ‘O peruk bazı dizilerden pahalı biliyor musun çok enteresan’ yanıtını verdi.

Fenomen karakter Erşan Kuneri’nin kıyafetleri de çok konuşuluyor. Cem Yılmaz, ‘Erşan Kuneri’nin gömleğini kaça bırakırsın?’ diyen bir takipçisine de esprili karşılık verdi.