Ana sayfa Sosyal Medya Toygan Avanoğlu; hem komik hem romantik!..

Toygan Avanoğlu; hem komik hem romantik!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı ‘Sefer’ karakterinde sergilediği başarılı performans ile geniş bir hayran kitlesi edindi.

Şu sıralar Show TV ekranlarında Güldür Güldür Show ile izleyici karşısına çıkan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman adından söz ettiriyor.

2019 yılında meslektaşı Şiva Behrouzfar ile evlenen Toygan Avanoğlu, eşinin doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Toygan Avanoğlu; hem komik hem romantik!.. 7

Eşiyle fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu altına, “İyi ki doğdun aşkım benim” yazdı. Oyuncunun paylaşımı hayranlarına, “Hem komik hem de romantik” dedirtti.

Fotoğrafa yorum yapan ünlü isimler, Hande Soral ve Ata Demirer de Şiva Behrouzfar’a mutlu yaşlar diledi. Bazı hayranları ise  Toygan Avanoğlu’nun paylaşımına ‘Adamın dibisin dibi’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Çiftin 2020 yılında dünyaya gelen ‘Derin’ adından bir kız çocukları var. Toygan Avanoğlu sosyal medya hesabında kızıyla da sık sık eğlenceli videolarını paylaşıyor.

2020 yılının Kasım ayında baba olan Toygan Avanoğlu’nun eşi Şiva Behrouzfar kızları Derin’i Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimlerinin gerçekleştiği dönemde bulunduğu Ordu’da dünyaya getirmişti.