Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu anneannesini paylaştı sosyal medya yıkıldı!..

Uraz Kaygılaroğlu anneannesini paylaştı sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, instagram hesabında anneannesinin fotoğrafını paylaştı.

Oyuncu paylaşımına, “Herkes işini gücünü bırakıp anneannemin güzelliğine bir maaşallah diyebilir mi? Teşekkürler” notunu düştü.  35 yaşındaki oyuncunun anneannesi, genç görüntüsü ve güzelliğiyle Kaygılaroğlu’nun takipçilerini şaşırttı.

Uraz Kaygılaroğlu anneannesini paylaştı sosyal medya yıkıldı!.. 7

Sosyal medyada sık sık günlük hayatından kesitler paylaşan Uraz Kaygılaroğlu kızı Ada ve eski eşi Melis İşiten ile geçirdiği keyifli anlardan da paylaşımlarda bulunuyor. Oyuncunun doğal paylaşımları hayranlarını mest ediyor. Kaygılaroğlu’nun aneannesiyle geçirdiği anlardan paylaştığı fotoğraf karesi de bunlardan biri oldu.

Ekranlara en son geçtiğimiz sezon final yapan Üç Kuruş dizisiyle gelen Uraz Kaygılaroğlu, Netflix’de yayınlanan Erşan Kuneri adlı Cem Yılmaz dizisindeki performansıyla da beğeni toplamıştı. Sonrasında Disney Plus için Avcı adlı diziyi çeken oyuncu, Pınar Deniz’le partner olduğu diziyle de adından çok söz ettireceğe benziyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Uraz Kaygılaroğlu, çocuklara karşı duyarlılığıyla da biliniyor. Oyuncu zaman zaman çocuk istismarına karşı mücadele eden UCİM derneği için sosyal medyadan canlı yayınlar yapıyor.