Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in bir sırrı var ki, Yalı Çapkını dizisinin patlama yapmasına yol açtı!

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in bir sırrı var ki, Yalı Çapkını dizisinin patlama yapmasına yol açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisiyle birlikte reytingleri patlatan Star TV, bu büyük başarıyı iki genç oyuncunun güçlü enerjisine ve hikayenin izleyenleri derinden etkilemesine borçlu. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin güçlü uyumu ve iki genç oyuncuya duyulan sevgi seli, Yalı Çakını dizisinin dikkat çekmesini sağladı.

Dizinin hikayesinde Seyran karakteri ile kendi rızası olmadan ailesinin isteğiyle çapkın bir adam olan Ferit ile evlendirildi. Afra Saraçoğlu’nun hem Seyran karakteri ile performansı hem de hikayenin günümüz Türkiye’sinde birçok genç kadının da yaşadığı bir durum olması Yalı Çapkını dizisinin bu kadar kısa sürede bu kadar büyük başarı kazanmasında çok etkili oldu.

Afra Saraçoğlu da hızla sosyal medyada en çok konuşulan oyuncular arasında sıralama atlamaya devam ederken, oyuncuların bilgi bankası olan IMDb’nin en popüler Türk oyuncular listesinde sekizinci sıraya kadar yükselmesini sağladı.

İzleyicilere kendilerine verdikleri destek için minnettar olduklarını da anlatan Afra Saraçoğlu, partneri Mert Ramazan Demir ile de uzun zamandır tanıştıklarını ve iki yakın arkadaş olduklarını ifade etti. Sahnelere bu durumun yansıdığı ve diziye çok olumlu katkılar yaptığını da belirten oyuncu, bir başarı sırrını açıklamış oldu.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in bir sırrı var ki, Yalı Çapkını dizisinin patlama yapmasına yol açtı! 7

Afra Saraçoğlu, “Sahnelerdeki tatlı atışmalarımız biraz da doğaçlama ilerliyor ve insanlar da bunu çok seviyor” diyerek de diziyle ilgili önemli bir bilgi daha vermiş oldu.

Mert Ramazan Demir de rol arkadaşı ile birbirlerini 5 yıldır tanıdıklarını ifade etti. Daha önce Öğretmen isimli dizide de birlikte rol alan iki genç oyuncunun, eskiden tanışıklarının bulunmasının diziye çok olumlu yansıdığı da gözüküyor.

Mert Ramazan Demir, “Çok iyi arkadaşız, o yüzden birbirimizin mimiklerine kadar her şeyini biliyoruz. O sahnelerin o kadar güzel çıkması da ona sebep” diye konuştu.

İki genç oyuncu da izleyicilere teşekkür ederek, diziyi izlemeye devam etmelerini istedi.