Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, ismini anmadan Sefirin Kızı dizisine gönderme yaptı!

Uraz Kaygılaroğlu, ismini anmadan Sefirin Kızı dizisine gönderme yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uraz Kaygılaroğlu son 2 yılın parlayan yıldızı oldu! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.2008 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, birbirinden farklı karakterlerle izleyicilerin hafızasında yer alıyor.

Es Es dizisinde Fethi karakteri ile başladığı dizi yolculuğunda, farklı yapımlarda izlediğimiz oyuncu Baba Candır isimli dizideki Haluk karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nu bu kadar öne çıkartan proje kuşkusuz ki Sefirin Kızı oldu. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, Gediz karakteri ile büyük ilgi gördü.

Oyuncunun geniş bir izleyici kitlesini etkilediği dizideki rolü 37 bölüm devam etti. Sonraki süreçte Aynen Aynen projesinde Nilperi Şahinkaya ile ilk iki sezonda yer alan oyuncu, Ersan Kuneri isimli Netflix dizisinde de başrolde yer aldı.

Uraz Kaygılaroğlu, ismini anmadan Sefirin Kızı dizisine gönderme yaptı! 7

2021-2022 sezonuna Üç Kuruş isimli diziyle başlayan Uraz Kaygılaroğlu, ekip arkadaşları ile birlikte yemekte bir araya geldi. Yılbaşı dolayısı ile sete ara veren ekibin yemeği öncesinde de açıklamalar yapıldı.

Kariyerinde son dönemde yükseliş yaşadığı hatırlatılınca Uraz Kaygılaroğlu, 2020 ve 2021 yılına dikkat çekti. Son iki yılda güzel işlerin içinde olduğunu belirten oyuncu, ismini anmasa bile Sefirin Kızı dizisine gönderme yapmış oldu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun geniş bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlayan Sefirin Kızı’ndan sonra şimdi de Üç Kuruş dizisinde başarılı performansı devam ediyor. İşte oyuncunun Üç Kuruş dizisi ve kariyeriyle ilgili açıklaması:

“Mutluyum. Çok kıymetli arkadaşlarım var. Çalışması çok zevkli, çok uzun saatler çalıştığımız, çok mekan dolaştığımız, çok sokakta olduğumuz, kış için çok zorlayıcı aslında. Akşam saatleri, gece saatleri soğuk. Ama ona rağmen bir tempo içinde bir yolculuktayız. Dayanma gücünüzü artıracak, sizi motive edecek bir ekiple kolay oluyor. O yüzden de bütün ekip arkadaşlarımla çalıştığım için çok mutluyum.

2020 – 2021… 2 yıldır güzel işlerin içinde yer aldım. İnşallah önümüzdeki yıllarda da böyle devam eder.”