Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş setinde çıkan kavga haberleri ile dalgasını geçti!

Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş setinde çıkan kavga haberleri ile dalgasını geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Üç Kuruş dizisinin setinde yönetmeni ile kavga ettiği şeklinde basında yer alan haberlere Uraz Kaygılaroğlu’ndan ilk kez açıklama geldi…

Üç Kuruş dizi ekibinin yılbaşı arası vermesi ve yemekte buluşarak set ortamının dışına çıkması dikkatleri çekti. Bu yemek öncesinde gazetecilerin sorusu üzerine açıklamada bulunan Uraz Kaygılaroğlu, sette yaşandığı iddia edilen haberlerle dalgasını geçti.

Yönetmen Sinan Öztürk ie Uraz Kaygılaroğlu arasında yaşanan kavganın ardından ünlü oyuncunun seti terk ettiği iddiası ortaya atılmıştı. Ancak yaşanan bu olaylar için ilk kez meydana geldiği için tutanak tutulmadığı da iddialara yansımıştı.

Oyuncunun bu konuyla ilgili açıklaması şöyle oldu: “Sinan abi biraz saldırdı bana, birkaç kez dövdü herkesin içinde. Kerem bey falan sopalarla giriştiler. Çukur ekibinden tabii sağlam bir güruh var arkalarında. Ama tatlıya bağlandı. Ben de darp raporu almadım. Onlar uyarı ile geçti.”

Geçtiğimiz haftayı sallayan bu iddia ile ilgili ünlü oyuncu ilk kez açıklama yapmış oldu.

Sözleri ile bu yönde yapılan haberlerle dalgasını geçen Uraz Kaygılaroğlu, basın mensuplarını da bu yolla eleştirmiş oldu.