Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı kavgasına göbekten daldı!

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı kavgasına göbekten daldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi hayranları arasında son günlerde sosyal medyada adeta kavgayı andıran bir çekişme yaşanıyor. Bu çekişmenin başrolünde ise Uraz Kaygılaroğlu var…

Sefirin Kızı başlamadan önce Kaygılaroğlu hiç hesapta yoktu… Yani bütün taşlar Nare ve Sancar karakterlerini canlandıran Neslihan Atagül ile Engin Akyürek’in üzerine kuruluyordu. Ancak Gediz karakteri öyle bir çıkış yaptı ki, Uraz Kaygılaroğlu, ‘ben de başrolüm’ diye adeta haykırdı.

Gediz performansı ile büyük beğeni kazanan Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül ile sevimli bir fotoğrafı da instagram hesabından yayınladı. Aslında ünlü oyuncu Sefirin Kızı dizisinin bazı hayranları arasında yaşanan kavganın da tam ortasına dalış yapmış oldu.

Neydi o çekişme hali? Nare karakteri bundan sonra Sancar aşkı ile mi yoksa Gediz aşkı ile mi ilerlemeli? İşte bu soru birçok dizi hayranı arasında çatışma sebebi. Önemli bir dizi hayranı Gediz ile Nare aşkının çok daha iyi olacağını ve diziyi çok daha iyi taşıyacağını düşünüyor.

Ancak en baştan beri Nare ve Sancar’ın aşkı üzerinden gelen senaryonun bu yönde devam etmesini, Gediz karakterinin gerekirse harcanabileceğini düşünenler de var.

İşte bu iki farklı fikir arasındaki söz yarışı devam ediyor.Uraz Kaygılaroğlu da paylaşımı ile Nare – Gediz aşkını isteyenler için iyi bir malzeme vermiş oldu.

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı kavgasına göbekten daldı! 7