Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisindeki partnerine çok şaşıracaksınız! İşte o sürpriz isim…

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisindeki partnerine çok şaşıracaksınız! İşte o sürpriz isim…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarpışma dizisinden sonra ekrana dönüşü beklenirken dijital platformu seçen Kıvanç Tatlıtuğ’un oynayacağı diziyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bir süre önce konuşulmaya başlayan ve kod adı ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ olan dizide Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı merak konusuydu. Sonunda o isim açıklandı!

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının merakla beklediği projenin hazırlıkları bir süredir devam ediyordu. Oyuncu seçimleri yapılan diziden gelen son haber ise herkesi şaşırttı. Zira Tatlıtuğ’un partneri sürpriz bir isim!

Netflix’te yayınlanacak olan ve 30 Ocak’ta çekimlerin başlaması beklenen dizinin başrol kadın oyuncusu Özge Özpirinçci oldu! Oyuncu, en son geçtiğimiz Şubat’ta ekrana veda eden Kadın dizisinde oynamış ve performansıyla da büyük dikkat çekmişti.

Özge Özpirinçci, uzun süredir Bodrum’da. Ara sıra İstanbul’a gidip geliyordu ve magazincilerle karşılaştığında da yeni bir projesi olup olmadığı soruluyordu. Ancak oyuncu bu sorulara net bir yanıt vermemişti. Özpirinçci’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara bakılınca, herhangi bir projesinin de olmadığı, Bodrum’da sevgilisi Burak Yamantürk ile güzel giden havaların da keyfini çıkardığı görülüyordu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisindeki partnerine çok şaşıracaksınız! İşte o sürpriz isim... 7

Hatta bir kaç gün önce denize bile giren çift, sosyal medyadan bu görüntüleri de paylaşmışlardı. Yaz aylarında Özge Özpirinçci’nin ismi Netflix için çekilecek olan Şimdiki Aklım Olsaydı dizisiyle ilgili geçmişti. Daha sonra bir gelişme yaşanmamıştı diziyle ilgili. x

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partnerinin Özge Özpirinçci olduğunu duyurduğunda muhtemelen pek çok kişi şaşırdı. Özpirinçci, hiç bir işaret vermeden anlaşmasını yapmıştı bile!

Tolga Karaçelik ile Umut Aral’ın yönetmenliğini yapacağı ve OGM Medya imzalı dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Arman adlı bir denizaltı araştırmacısını canlandıracak. Özpirinçci ise Defne karakterini oynayacak.

Dizi güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu almakta.