Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ile ilgili yurt dışı sürprizi, Ezgi Mola’nın paylaşımı ile ortaya çıktı!

Masumlar Apartmanı ile ilgili yurt dışı sürprizi, Ezgi Mola’nın paylaşımı ile ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en çok dikkat çeken yapımlarının başında geliyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanlarından uyarlanan diziler, son dönemin en dikkat çeken yapımları olmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı da aynı ismin Madalyonun İçi isimli romanındaki gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmakta.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizinin sezon finaline yaklaşırken, yapımla ilgili bir sürprizin gelmekte olduğunu da Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımları gösterdi.

Dizi, Türkiye’de o kadar çok sevildi ve büyük bir ilgi gördü ki ünü şimdiden sınırları aşmaya başladı bile! OGM Pictures yapımı dizinin İspanya’da gösterilme ihtimalini de iki oyuncunun instagram’da yaptıkları bir paylaşım ortaya koydu.

Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola’nın setteki bir fotoğrafını paylaştı instagram’dan. Oyuncunun elinde, İspanyolca bir yazı olduğu ve İspanyol izleyicisini selamladığı görülüyor.

blank

Yazıda, dizinin yakında İspanya’da yayınlanacağı ifadesi ile birlikte Ezgi Mola kendisini de tanıtmakta. Bu paylaşımı Mola da kendi sayfasına taşıdı.

Türkiye’de yayınlandığı günden beri izleyenleri ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisinin başarısı, ülke sınırlarını aşmak üzere! Bu güzel haberle ilgili yakında ayrıntılı bilgiler de gündeme gelmeye başlayacaktır. Bizler de sizlerle gelişmeleri paylaşacağız…